יוצאי האח הגדול, שי לי עופרי ושניר בורגיל, שנמצאים בהליך גירושים מכוער במיוחד במסגרתו הם עוקצים אחד את השנייה ברשתות החברתיות נפגשו היום (רביעי) בבית המשפט. ולפי הפרסומים של השניים ברשתות החברתיות, נראה ששניהם יצאו מרוצים.
ואם תהיתם, אז לא, עדיין לא מדובר בהליך הגירושים של השניים, שכן הוא עדיין נמצא בעיצומו, אלא בדיון סביב הסדרי הראייה של הילד השותף שלהם - אלארי.
שני הצדדים הגיעו להסכמה סביב המשמורת המשותפת של אלארי, וכעת שי לי תוכל לעזוב את באר ולעבור לגור בראשון לציון, כפי שרצתה, ובורגיל קיבל את מבוקשו בכל הנוגע להסדרי הראייה של בנם.
"בחיים לא חשבתי שהיום הזה יגיע", כתבה שי לי בסטורי שפרסמה היום. "היום הבנתי שכל עכבה היא לטובה. דרך חדשה ברוך השם".
והוסיפה: "עברנו שנה וחצי שלא דומה לשום דבר אחר שעברתי בחיי שנה וחצי של טירוף, שנה וחצי שאני מתכננת אלין יום יום, ימים של בכי, יום יום, של התמודדויות שלא נגמרת, של רגעים שבהם הכל נופל, שלא הצלחתי להחזיק את עצמי יותר".
היא גם המשיכה והודתה לצוות עורכות הדין שלה: "אבל בתוך כל זה אתן הייתן שם. עם סבלנות, עם מקצועיות, עם אכפתיות אמיתית שלא מובנת מאליו. החזקתן אותי גם ברגעים שלא האמנתי שאוכל להחזיק את עצמי. המעבר הזה הוא היה מסע אישי, רגשי, שהפך לי את הנשמה. ואתן ליוויתן אותי עד הסוף, ברגישות מלאה, באהבה הכי גדולה אז תודה לכן, מכל הלב".
גם שניר שיתף את התחושות המשמחות ביציאה מהדיון, בסטורי שהעלה מחוץ לבית המשפט בו הודעה לעורכת הדין שלו. וכאמור, נראה כי שני הצדדים יצאו מרוצים היום.
