וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אישור ראשון להצעת הנישואין של עומר אדם וסשה ישראלוביץ'

עודכן לאחרונה: 3.4.2026 / 10:59

אחרי שפרסמנו לראשונה על האירוסין של הזמר ובת זוגו, מגיע כעת האישור הראשון להצעה

קויק: עומר אדם מנגן ושר את "מלכת הדור"/omer.adam10, טיקטוק

אחרי שפרסמנו לכם לראשונה אמש (חמישי) כי הזמר האהוב עומר אדם התארס לבת זוגו סשה ישראלוביץ', כך על פי יודעי דבר, כעת מגיע אישור ראשון להצעה.

עומר אדם ובת הזוג החדשה - סשה/אור גפן

איש העסקים ההודי, לליט מודי, בירך את הזוג המאושר בחשבון האינסטגרם שלו על האירוסין. מי שהגיבה על הפוסט היא לא אחרת מאשר סשה בעצמה, שכתבה: "תודה לליט, אוהבת אותך", בצירוף לבבות אדומים.

sheen-shitof

עוד בוואלה

רנו קפצ'ר החדשה: קטנה במידות, גדולה באופי

בשיתוף רנו

האישור הראשון להצעת הנישואים/צילום מסך, אינסטגרם, lalitmodi

כזכור, חודשיים בלבד עברו מאז שסיפרנו לכם לראשונה כי אדם, בן ה-32, נמצא בזוגיות חדשה עם בחורה יהודייה-איטלקייה בשם סשה, בת 24. כעת הגיעה הבשורה המשמחת כי השניים התארסו זה לזה.

השניים כבר בילו יחד בארץ ובחו"ל, הכירו את המשפחות ואת החברים האחד של השנייה. מקורבים לשניים סיפרו בזמנו לוואלה סלבס כי הזמר מאוהב מאוד, וכבר אז נשמעו דיבורים על חתונה מתקרבת. נראה שהשמועות אכן היו נכונות, שכן הזמר שלף לאחרונה טבעת והציע לסשה להינשא לו.

בלעדי: תמונה ראשונה של עומר אדם וסשה/מערכת וואלה, ללא

כזכור, הארוסה הטרייה של אדם, המגיעה ממשפחה אמידה מאוד מאיטליה, היא בעלת תואר ראשון מאוניברסיטת רייכמן, שם למדה מדעי המחשב ויזמות, ועשתה התמחות בהרווארד. כיום היא מתמחה בקרן הון סיכון בתחום הקריפטו. היא והזמר הכירו דרך חברים משותפים, ומהר מאוד היחסים הפכו לרציניים. על אף שהזוגיות של השניים כבר נחשפה, הם טרם העלו תמונות משותפות לרשתות החברתיות, והסתפקו ברמזים בסטוריז. בימים האחרונים בני הזוג מבלים יחד בחופשה במקסיקו, ולפני כן היו בפריז.

  • עוד באותו נושא:
  • עומר אדם

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully