וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כוכבת "חתונה ממבט ראשון" איילה מינקר התחתנה: "עברנו חתיכת מסע"

עודכן לאחרונה: 28.3.2026 / 19:20

איילה מינקר, שכיכבה בעונה השביעית של "חתונה ממבט ראשון", התחתנה אתמול עם בן זוגה רפאל ששון, אותו הכירה מחוץ למסך: "הבחור החתיך מתחת לחופה הוא שלי"

איילה מינקר ורפאל ששון. אינסטגרם aialaminaker, צילום מסך
איילה מינקר ורפאל ששון/צילום מסך, אינסטגרם aialaminaker

איילה מינקר, שכיכבה בעונה השביעית של תוכנית ריאליטי השידוכים "חתונה ממבט ראשון", התחתנה אתמול (שישי) עם בן זוגה רפאל ששון, חמישה חודשים אחרי שהתארסו.

מינקר שודכה כזכור בתוכנית לשחר גל, אך הזוגיות בין השניים לא צלחה והם נפרדו עוד בטרם הגיעו לשלב ההחלטות. את בן זוגה היא הכירה מחוץ למסך, ושנה לאחר מכן הם התארסו. החתונה של השניים נערכה כאמור אתמול, בקיבוץ בו גדלה - ניר יצחק.

"יש לי כל כך הרבה להגיד על החתונה שלנו אתמול ועוד אספר. עברנו חתיכת מסע לרגע הזה כאן וכמה זה לא מובן מאליו שהגענו לרגע הזה. שזה מהמקום, אלה השמיים שלנו וזאת האדמה וכל אחד ואחת מהאנשים כאן שעדים לנו ואיתנו כאן כדי להכריז מולם - הרי אתה מקודש לי. הבחור החתיך מתחת לחופה הוא שלי", שיתפה בפוסט שהעלתה לרשתות החברתיות.

החתונה נערכה ברקע המלחמה מול איראן וחיזבאללה, ובצל אי הוודאות והתקופה הקשה העוברת על כולנו: "אחרי התלבטויות, בתוך כל כך הרבה חוסר וודאות, עשינו חתונה מצומצמת בדשא בקיבוץ שלי, בניר יצחק", עוד הוסיפה על ההתרגשות שבבחירה להתחתן דווקא בקיבוץ שלה, הנמצא בעוטף עזה, פחות משלוש שנים לאחר הטבח של השבעה באוקטובר: "איזה אושר וזכות ענקית להביא בתקופה הזאת את האהבה שלנו וכל כך הרבה שמחה דווקא בימים האלה, לדשא בניר יצחק. חלום שמתגשם".

לאחר שהודתה לספקים, המשפחות וכל מי שהיה מעורב בתכנון החתונה, היא פנתה לבן הזוג שלה: "הכי חשוב, תודה פטצ'ולי שלי. אחרי כל כך הרבה שנים של חיפוש, ושנה וחצי של זוגיות עמוסה בכל כך הרבה' "אני רוצה לנטוע עץ בתוך הלב שלך, בתוך הלב שלי, אם לא אנחנו מי" (רותם בר-אור)/ אני אוהבת אותך, תודה שבחרת בי להיות אישתך".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully