וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אראל סג"ל: "מה שעושים למוריה אסרף הוא גועל נפש וחרפה"

15.3.2026 / 16:59

אראל סג"ל ואיל ברקוביץ' שוחחו בתכנית הרדיו ב-103 על הרכישה המפתיעה של רשת 13 ועל השלכותיה על תחום התקשורת. המגיש הגן על הכתבת המדינית ואמר: "יש קמפיין לפטר אותה עוד לפני שנקנה הערוץ"; גם ברקו עמד לצד שותפתו וחיזק: "אם מפטרים אותה - מפטרים גם אותי" | צפו

אראל סג"ל ב-103: "מה שעושים למוריה אסרף הוא גועל נפש וחרפה"/רדיו 103FM

כיצד תיראה רשת 13 לאחר רכישת ההייטקיסטים בראשותו של אסף רפפורט? האם מוריה אסרף, שותפתו להגשה של ברקוביץ', בסכנה משום שהיא מזוהה עם דעות ימניות? אראל סג"ל ואיל ברקוביץ' שוחחו בתכנית הרדיו ב-103 על הרכישה המפתיעה ועל השלכותיה על תחום התקשורת.

מוריה וברקו/צילום מסך, רשת 13

אראל סג"ל התייחס לרכישה המתקרבת של רשת 13 על ידי קבוצת ההייטקיסטים וטען: "למה לי שיהיה עוד ערוץ שיתחרה בי? אני דמוקרט, אני מברך את ערוץ 13 ואת רפפורט. לי טוב שתהיו חזקים - יהיה לכם מקום לשמוע את כל השטויות שלכם ואת כל שנאת ישראל שלכם במקום אחד, ואז יבואו ואלינו ויבחרו בין מה שאתם נותנים לבין האחרים".

sheen-shitof

עוד בוואלה

גיל המעבר: התקופה שמגיעה בלי הוראות הפעלה

בשיתוף כללית

"הייתה לי שיחה עם מוריה - כשאתה כוכב יש ביקורת גם מבית וגם מבחוץ", הרגיע ברקוביץ'. "מוריה וברקו זאת תוכנית אחת, ואם מפטרים אותה, מפטרים גם אותי. הרי כל הצד שלי רוצה שתהיה דמוקרטיה, לתת לכולם לדבר. אם יש ערוץ 13 ובא בעלים חדש שהוא יותר בצד הקפלינסטי השמאלני, הוא ירצה גם קולות בימין. אצלכם בערוץ 14 אין אף אחד שמביא את הצד השני, זאת תעמולה".

הוא התייחס לקמפיין של מובילי דעת קהל שונים נגד כתבת הערוץ ושותפתו של ברקוביץ' להגשה - מוריה אסרף. "מה שעושים למוריה זה גועל נפש וחרפה. ברשתות יש קמפיין לפטר אותה עוד לפני שנקנה הערוץ. הם אומרים לרפפורט ולקונים שהיא ביביסטית וימנית, ושיפטרו אותה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully