יוצאי "האח הגדול" שחף רז וטליה עובדיה הגשימו חלום ענק, ושיתפו אמש (שבת) כי הם עברו לבית משלהם במושב במרכז הארץ.
שווי הכנס, כאמור, בית פרטי במושב הממוקם במרכז הארץ, הוא כ-15 מיליון שקלים. השניים שיתפו אמש הצצה לביתם החדש בחשבון האינסטגרם שלהם.
"ברוך השם הגשמנו חלום", כתבה עובדיה. "חלום שהיה נראה לנו לפעמים רחוק, כזה ששומרים עמוק בלב ומתפללים עליו בשקט. המסע לימד אותנו שהגשמה מגיעה מעבודה קשה, התמדה והרבה אמונה. מאמונה שגם כשלא רואים את הדרך, כשממשיכים לעבוד וממשיכים ללכת -בסוף מגיעים ליעד.
והוסיפה: "אם יש לכם חלום, גם כזה שנראה לכם רחוק, אל תוותרו עליו! לפעמים הוא רק מחכה לרגע המדויק שבו הוא אמור להתגשם. עכשיו נשאר רק למצוא סוס בשם חזקיהו".
קניית בית זהו צעד מתבקש למשפחה המתרחבת. כזכור, שחף וטליה הביאו לעולם את בנם הבכור, יאר, בחודש ספטמבר 2025.
השניים הכירו בבית "האח הגדול", משם עובדיה יצאה עם מיליון שקלים וגם עם בחיר ליבה, ושנתיים לאחר מכן הם נישאו בחתונה מהאגדות.
