וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אברי גלעד על נתניהו: "אין אף אחד בסביבה שמתקרב אליו"

עודכן לאחרונה: 8.3.2026 / 11:04

אחרי שהודה כי שינה את דעתו לגבי נתניהו ולא יתמוך במי שמצהיר שלא ישב איתו, איש התקשורת הבהיר בריאיון ב-103FM כי אין בכוונתו להצביע לליכוד, אך הוא מכיר ביכולות של ראש הממשלה: "יש בו צדדים שהם גדולים מהחיים"

אברי גלעד תוקף את נתניהו/all in podcastim

איש התקשורת הוותיק אברי גלעד הצליח להפתיע רבים בסוף השבוע האחרון, לאחר שהצהיר בטור שלו כי הוא "מחשב מסלול מחדש על כל נושא ביבי לא ביבי", וחילק מחמאות לראש הממשלה בנימין נתניהו על ניהול המלחמה.

גלעד, שהצהיר לפני שנים כי הוא עובר ממחנה השמאל למחנה הימין, תקף לא פעם את ראש הממשלה ואת סביבתו, המשיך וכתב כי אין בכוונתו להצביע לליכוד, אך הוא גם לא יצביע למי שמצהיר שלא ישב עם נתניהו.

הבוקר (ראשון), הוא עלה לריאון בתוכנית של גדעון אוקו ועמיחי אתאלי, והמשיך להסביר את עמדתו החדשה: "אני רואה את כל הסרטונים מלבנון ואיראן ומכל המקומות, אני מבין שלמרות הסלידה שלי מראש הממשלה הוא איש שהוא משפיע וחזק ומוביל את ישראל למקומות שאני לא בטוח שאף אחד אחר היה יכול בשעה הזאת לעשות", אך הבהיר שוב: "אי לכך, אני עדיין מאוד מקווה שהוא יופל בבחירות בצורה דמוקרטית".

הוא המשיך וציין כי אם בבחירות הקרובות נתניהו שוב יבחר ראש הממשלה, "כל המפלגות שאומרות לא נשב עם ביבי צריכות לחשב את דרכן מחדש", וקיווה כי סביבתו של נתניהו תשתנה: "שהוא יהיה מוקף בסביבה מיטיבה ולהקים פה ממשלה של אנשים בעלי יכולות, אנשים מתונים, אנשים סבירים, אנשים שפועלים לטובת המדינה".

גלעד נשאל האם שינוי העמדה שלו מגיע מהבנה פוליטית או הכרה בגדולתו של נתניהו, והוא ענתה: "זה גם הכרה בצדדי הגדולים מהחיים שלו. יש בו צדדים שהם גדולים מהחיים", והוסיף: "אין אף אחד בסביבה שמתקרב אליו. יש בו דברים שהם קטנים מאוד שגם אף אחד לא מתקרב אליהם, אני מכיר גם בזה. אבל כרגע בזמן המלחמה הזאת אני לא חושב שאף אחד מהאנשים הנכבדים, שאת חלקם אני מעריך וחלקם פחות, לא היה יכול להרים כזאת הפקה מפוארת", והבהיר שוב שכל הדברים נאמרים תחת הנחה שישראל תצליח במטרות המלחמה שלה: "אם זה ייגמר באמת בניצחון ובכריתת ברית של שלום עם איראן וכל הדברים הטובים שבדרך, אני מוכן לחיות עם ביבי כראש ממשלה לעוד זמן".

sheen-shitof

עוד בוואלה

רנו קפצ'ר החדשה: קטנה במידות, גדולה באופי

בשיתוף רנו

אברי גלעד/103fm

גלעד גם הוסיף לגבי אישיותו של נתניהו: "לצערי הרב בנימין נתניהו כשהוא מצליח הוא הכי בלתי נסבל, כשהוא נהיה זחוח ומלא בעצמו הוא הכי בלתי נסבל ואז הוא הכי מסוכן לעצמו. דווקא כשהוא חוטף על הראש טוב טוב, אז מידת צניעות נולדת בו לרגע ומיד מתה, אבל דווקא בזמני מצוקה רואים את האדם שבו. בזמנים טובים כאילו, הוא מאבד את זה לגמרי ואני חושש שזה יקרה ואני כבר רואה שזה יקרה ואני חושש שזה יקרה ביתר שאת הפעם".

"זו הטרגדיה של האיש, שיש חוסר מתאם כל כך גדול בין התכונות האנושיות לתכונות המדיניות הגאוניות של האיש הזה", והציע: "בגלל זה אני אומר אל תחרימו אותו, כשאתם מחרימים אותו אתם נותנים לאנשים שאין להם שום יכולות לתפוס את כל ההגהים של השלטון. כנסו פנימה, תרפדו אותו ביכולות ובכישרונות, תנו לו להוביל במה שהוא טוב ותנו לעצמכם להוביל במה שאתם טובים ונוכל ביחד לעשות פה חברת מופת".

  • עוד באותו נושא:
  • אברי גלעד

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully