כוכב הריאליטי האוסטרלי הארי ג'וסי, שהתפרסם בתוכנית "Too Hot to Handle", חשף פרט די מפתיע על טיפולי האסתטיקה שלו - וכזה שלא שומעים עליו כל יום.
בפרק ששודר השבוע (שלישי) בפודקאסט שלו, Boyfriend Material, סיפר ג'וסי בן ה-28 כי עבר טיפול בוטוקס באיבר המין.
"כן, עשיתי בוטוקס בפין", סיפר. "אחד החברים שלי עשה את זה. הם אמרו שזה מרפה את השריר".
לדבריו, היתרון בטיפול הוא שהוא אמור לעזור לשפר את הביצועים בחדר המיטות. "לפי מה שאומרים", שיתף הארי, "זה הופך את הדברים לקצת יותר קלים כשצריך לעשות את העבודה".
לדברי כוכב הריאליטי, זה גם לא האזור האינטימי היחיד שניתן "לרענן" בעזרת בוטוקס. "אתה יכול לעשות את זה גם באשכים", אמר הארי. "זה מחליק את הקמטים, כי זה מרפה את השריר". אף שהוא בחר שלא עשה את ההזרקה הספציפית הזו.
אחרי מבול ההודעות שקיבל, ג'וסי התייחס לכך בחשבון האיסטגרם שלו, ושיתף: "עשיתי את זה כבר פעמיים, ועד כה הכל מעולה".
