וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לא רק בפנים: כוכב הריאלטי המצליח הזריק בוטוקס לפין

עודכן לאחרונה: 5.3.2026 / 18:47

כוכב הריאליטי האוסטרלי הארי ג'וסי, שהתפרסם בתוכנית "Too Hot to Handle", חשף בפודקאסט שלו כי עבר טיפול בוטוקס באיבר המין: "זה מרפה את השריר והופך אותו לחלק יותר"

כוכב הריאלטי הארי ג'וסי הזריק בוטוקס לפין/אינסטגרם, harryjowsey

כוכב הריאליטי האוסטרלי הארי ג'וסי, שהתפרסם בתוכנית "Too Hot to Handle", חשף פרט די מפתיע על טיפולי האסתטיקה שלו - וכזה שלא שומעים עליו כל יום.

בפרק ששודר השבוע (שלישי) בפודקאסט שלו, Boyfriend Material, סיפר ג'וסי בן ה-28 כי עבר טיפול בוטוקס באיבר המין.

"כן, עשיתי בוטוקס בפין", סיפר. "אחד החברים שלי עשה את זה. הם אמרו שזה מרפה את השריר".

לדבריו, היתרון בטיפול הוא שהוא אמור לעזור לשפר את הביצועים בחדר המיטות. "לפי מה שאומרים", שיתף הארי, "זה הופך את הדברים לקצת יותר קלים כשצריך לעשות את העבודה".

הארי ג'וסי/GettyImages, Amy Sussman

לדברי כוכב הריאליטי, זה גם לא האזור האינטימי היחיד שניתן "לרענן" בעזרת בוטוקס. "אתה יכול לעשות את זה גם באשכים", אמר הארי. "זה מחליק את הקמטים, כי זה מרפה את השריר". אף שהוא בחר שלא עשה את ההזרקה הספציפית הזו.

אחרי מבול ההודעות שקיבל, ג'וסי התייחס לכך בחשבון האיסטגרם שלו, ושיתף: "עשיתי את זה כבר פעמיים, ועד כה הכל מעולה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully