בזמן שהמלחמה מול איראן נמצאת בשיאה, יש מי שבחרו אתמול (רביעי) לצפצף על ההנחיות של פיקוד העורף, ולחגוג במסיבת פורים המונית שנערכה בירושלים. בין אותם החוגגים היה לא פחות ולא יותר אבנר נתניהו, בנו של ראש הממשלה בנימין נתניהו.
נתניהו הצעיר הגיע אל המסיבה מלווה בשני מאבטחי שב"כ, ועד מהרה התיעוד שלו משם הופץ ברשתות החברתיות. כזכור, על פי ההנחיות התקהלות שכזו בשטח פתוח אסורה באופן מוחלט, זאת בשל איום הטילים. התיעוד גרר שלל תגובות זועמות ברשתות החברתיות, גם בנוגע להפרת ההנחיות דווקא על ידי בנו של ראש הממשלה המוביל את המערכה, וגם בנוגע לסיכון המאבטחים שהתלוו אליו למסיבה.
מלשכת ראש הממשלה נמסר בתגובה: ראש הממשלה מצפה מכולם לנהוג לפי הנחיות פיקוד העורף, לרבות מבנו.
כזכור, בימים האחרונים הופצה שמועה לפיה בני משפחתו של ראש הממשלה ברחו לחו"ל רגע לפני פתיחת מבצע "שאגת הארי". השמועה הזו הופרכה לאחר ששרה, יאיר ואבנר התלוו אל ראש הממשלה לקריאת המגילה שנערכה בישיבת מרכז הרב בירושלים.
אבנר עצמו עלה לאחרונה לכותרות, לאחר שהחליט למחוק את כל החשבונות שלו ברשתות החברתיות ולהעלם מהרשת. נתניהו עשה זאת כבר בעבר, כשמחק את הרשתות שלו למשך שנתיים, עד שחזר במפתיע.
