וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התקרית המפחידה של אביבית בר זוהר: "ניצלתי בנס"

עודכן לאחרונה: 25.2.2026 / 12:09

כוכבת הריאלטי ואשת העסקים שיתפה שעברה תאונה ופונתה לבית החולים, אחרי שידה בגובה שלושה מטרים עם זכוכיות התרסקה עליה: "שלושה גברים ניסו לחלץ אותי, לא יודעת איך שרדתי את זה"

אביבית בר זוהר עברה תאונה ופונתה לבית החולים/אינסטגרם, avivitbarzohar

כוכבת הריאלטי ואשת העסקים אביבית בר זוהר שיתפה אמש (שלישי) את עוקביה כי היא עברה תאונה מפחידה במיוחד, ופונתה לחדר המיון, אחרי שנפלה עליה שידה בגובה שלושה מטרים עם זכוכיות.

"אני עושה את הסרטון הזה כסרטוןן הודיה לקדוש ברוך הוא, שהציל אותי מסכנה מטורפת", פתחה את דבריה ושיתפה: "נפלה עלי באורך שלושה מטרים עם זכוכיות, התנפצה לי על הגב ועל הראש, שדימם היום מלא. זה יכל להסתיים הרבה יותר גרוע".

והוסיפה: "אני קרסתי מתחת לשידה והזכוכיות, שלושה אנשים והרימו את השידה כדי לחלץ ולהציל אותי משם. אני פשוט ניצלתי מנס, לא יודעת איך שרדתי את זה, אני עכשיו במיון".

התקרית המפחידה של אביבית בר זוהר/צילום מסך, אינסטגרם, avivitbarzohar

"הפנים ללא נזק", פירטה בר על מצבה על מצבה. "הפנים שלי ללא נזק. מיליון זכוכיות על הרצפה". היא המשיכה ושיחזרה את הרגעים המפחידים: "שלושה גברים לא מצליחים להרים את השידה ממני, אני זוחלת עם הפנים על הרצפה, שהכל זכוכיות, ושום זכוכית לא נכנסה בי. כמה טוב ה', כמה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully