כוכבת הפופ נועה קירל, ערכה ביום שלישי מסיבת עיתונאים בבית הוריה ברעננה, בה הכריזה על המופע הבא שלה בפארק הירקון. אל מסיבת העיתונאים הגיעו כלי תקשורת רבים, ביניהם גם מערוץ 14 - שהציג בפני הזמרת בקשה לא שגרתית - ללבוש משהו צנוע יותר.
הכוכבת, שהופיעה למסיבת העיתונאים בגופייה בעלת כתפייה אחת ובטן מעט חשופה, נענתה לבקשה ולבשה במהלך הריאיון עמם ג'קט, כך על פי הפרסום של העיתונאי גיל משעלי במאקו. אך הבקשה המוזרה עוררה סערה ציבורית, והדעות על כך היו חלוקות. כעת, קירל מגיבה בדרך יצירתית.
כהרגלה, קירל ידועה כמי שאוהבת להקליל את הדברים. ובסרטון טיקטוק לצד בעלה דניאל פרץ, הוא מבקש ממנה ממנה ללבוש ז'קט לפני היציאה מהבית, וקירל משיבה בנחרצות: "אף אחד לא יגיד לי מה ללבוש". אלא שהפאנץ' הגיע מהר מהצפוי - וכשהשניים כבר בחוץ, היא זו שקופאת מקור בלי הז'קט. ונראה שזה מסכם את תגובתה בנושא.
