וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לימור סון הר מלך, איילת שקד ופנינה תמנו שטה רוקדות יחד | צפו

עודכן לאחרונה: 19.2.2026 / 14:35

חברות הכנסת מהקצוות השונים והשרה לשעבר נפגשו אמש בחתונה מרגשת במיוחד, הניחו את המחלוקות בצד - ורקדו יחד עם כלת השמחה

לימור סון הר מלך, איילת שקד ופנינה תמנו שטה רוקדות יחד בחתונה של שלומית, אלמנתו של אלחנן קלמנזון ז"ל/צילום מסך אינסטגרם

השרה לשעבר איילת שקד, יו"ר סיעת "המחנה הממלכתי" פנינה תמנו-שטה וחברת הכנסת מ"עוצמה יהודית" לימור סון הר מלך נפגשו אמש (רביעי) בחתונה, ולערב אחד הניחו בצד את המחלוקות - ורקדו יחדיו על הרחבה.

הח"כיות והשרה לשעבר הגיעו אמש לחתונתה של שלומית קלמנזון, אלמנתו של גיבור ישראל אלחנן קלמנזון ז"ל, שנפל ב-8 באוקטובר כשנפגע מירי מחבל בזמן שהוא וצוותו חילצו תושבים מקיבוץ בארי. בסרטון שהעלו לרשתות החברתיות, הן רקדו ביחד עם הכלה בשמחה רבה על הרחבה, בחתונה שנעשתה בהפרדה.

אל החתונה הגיע גם יזהר ליפשיץ, בנם של יוכבד ועודד ליפשיץ ז"ל, שנחטפו לעזה מקיבוץ ניר עוז. יוכבד שוחררה מהשבי ב-23.10.23, וגופתו של עודד ז"ל הושבה ארצה בפברואר בשנה שעברה.

איילת שקד, פנינה תמנו שאטה ויזהר ליפשיץ/צילום מסך, אינסטגרם ayelet.shaked

רס"ן אלחנן מאיר קלמנזון ז"ל, היה איש מוסד וקצין בצה"ל. ב-7 באוקטובר, הוא הוביל את צוותו לחילוץ התושבים מקיבוץ בארי. תוך כדי החילוץ, הוא נפגע מירי מחבלים ונהרג. חברי הצוות זכו בפרס ישראל לגבורה אזרחית בעקבות פועלם לחילוץ התושבים.

שלומית, אלמנתו של אלחנן ז"ל, נישאה כאמור אמש לשמואל פירר. בהודעת האירוסין שפרסמו לפני כחודשיים כתבו השניים: "מתוך כאב ההסתרה, מודים לה' יתברך על הנס ושמחים לבשר על אירוסינו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully