שנת 2026 נפתחה בסערה עבור הדוגמנית ואשת העסקים בר רפאלי, כפי שהעידה על כך בעצמה. לפני כשבועיים היא כיכבה בקליפ של עברי לידר, ואמש (ראשון) התבשרנו על כך שבקרוב מאוד היא תחזור לככב על המסך, לאחר שהצטרפה כפאנליסטית בעונה החדשה של "הזמר במסכה" בקשת 12.
הבוקר (שני), היא הגיעה לפתיחת חנות הקונספט של מותג ההלבשה התחתונה Femina בקניון עופר רמת אביב, לו היא משמשת כפרזנטורית זו השנה הרביעית, ואנחנו ניצלנו את ההזדמנות כדי לשמוע ישירות ממנה על התחושות לקראת החזרה למסך, הישיבה בפאנל לצדם של אופירה אסייג, צדי צרפתי ושחר חסון, כמה קשה (או שלא) היה לעשות טסט לקראת הג'וב הנחשק וגם - מה היא חושבת על הדברים שאמרה יעל פוליאקוב והסערה שנוצרה סביבה.
צפו בריאיון המלא בראש הכתבה.
מזל טוב בר!
תשמע, 2026 התחילה בקול תרועה רמה ומלא דברים חדשים ומלא עיסוקים ומלא חדשות טובות, רק טובות.
את מקדימה אותי באמת, קליפ שיצא רק לא מזמן עם עברי לידר, ואתמול באמת התבשרנו שאת הולכת להיות שופטת.
נכון. נכון.
זה ביג. אמנם את לא חורצת גורלות, אבל עדיין, את יודעת, יש אומנים שיתבאסו אם הם יודחו ראשונים.
פחות אכפת לי אם הם יתבאסו, אני מאושרת. איזה כיף לי לחזור לטלוויזיה, אני נורא נורא אוהבת את המדיום הזה, זה כיף לי לעשות טלוויזיה, התגעגעתי לזה מאוד. הרבה שנים לא עשיתי וסוף סוף. הגעתי לטסט ואמרנו, איך זה עוד לא קרה?
לא חשבת אולי על תפקיד הנחיה דווקא ולא פאנל שופטים?
קודם כל, אני לא רואה שיש איפה כל כך, ולא יודעת, זה עשה לי דווקא משהו קצת יותר, ריגש אותי לעשות משהו חדש, שונה, יותר כיפי, יותר זורם, פחות מתוסרט.
את טובה בזיהוי? בעונות הקודמות פיצחת את הדמויות?
לא רוצה להסגיר את עצמי, אתם תראו.
איך תהיה הדינמיקה עם אופירה?
קודם כל אני מכירה אותה הרבה שנים, היא שכנה. אני רואה אותה הרבה פעמים אצל מיקי (בוגנים), יש לנו אותו ספר. אני מתה עליה. נראה לי שיהיה כיף.
דיברתם? איחלה לך מזל טוב?
עוד לא, זה יצא רק אתמול, אבל נראה לי שתהיה אחוות נשים. היה צריך עוד קצת נשים בפאנל הזה.
בואי נדבר על משהו שמסעיר את הרשת כבר שבוע, המונולוג של יעל פוליאקוב ואסי. יצא לך לראות?
למי לא יצא לראות?
למי לא יצא לראות? מה יש לחשוב? מה יש להגיד?
מה דעתך על הדברים שהיא אמרה?
זאת יעל. היא מקבלת את עצמה ככה, היא אוהבת את עצמה ככה, אם לא הייתה התנצלות יש סיבה, זו יעל.
אבל את חושבת שזה לגיטימי? שזו יעל אז מותר?
מה זה מותר? אף אחד לא יכניס אותה לכלא על זה. אם היא ישנה טוב בלילה, אז נהדר. אני לא טלית שכולה תכלת, אני גם עם החברות שלי מדברת ומקשקשת ובסוף אנחנו מדברות, אבל בחיים אני לא אגיד את זה בפומבי ובחיים אני לא אעליב מישהו בפנים שלו ואני לא אגרום למישהי להרגיש דברים לגבי דימוי גוף, בזה לא מתעסקים. אבל זו אני. והיא היא.
היא ביקרה גם את כל עניין הלוק היומי.
אני לא חושבת על זה, סליחה, זה לא מעניין אותי. אם מישהי בוחרת לעשות את זה, נהדר. אם מישהי לא רוצה לעשות את זה, גם, כל אחד ואיך שהוא חי את חייו. אני לא שופטת אנשים על פי מה שהם עושים ואיך שהם חיים.
ובכלל המקום הזה של כן לעשות את זה למישהו אחר, זה ממני והלאה. שוב, בקטע של לצחוק אם אני עם כמה חברות ורואים איזה מישהי לובשת משהו לא יפה, נגיד 'אוי זה לא מחמיא', 'אוי יש לה טעם רע לטעמי'. אבל אני אף פעם לא אגיד את זה בפומבי ויבייש מישהו ויביך מישהו, זה לא המקום שלי. וגם אנשים שרוצים לעשות לוק יומי, מה זה מפריע לי בחיים? מה זה מפריע לי? זה לא מעניין אותי.
פשוט לגלול את אומרת.
כן, אם את לא נשארת על זה, האלגוריתם גם יעיף את זה הלאה. אם לא טוב לך, תעביר.
על מה האלגוריתם שלך נתקע?
אתה רוצה לדעת באמת? קינוחים עם חלבון. חיות עם דברים מצחיקים. יש עכשיו תוכי כזה שהכינו עוגה בדמותו, ומישהי באה לחתוך והוא מתחיל "אה! אה!". הוא צורח.
למה זה מקפיץ דווקא אותך כל הדברים האלו?
זה גאוני! זה הדבר הכי מצחיק שיש. בעיקר דברים מצחיקים. אני נקרעת. כשאני גוללת באקספלור, אני נקרעת.
