וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דואה ליפה והארוס בעימות עם צלמי פפראצי בפריז: "תעזבו אותנו בשקט"

עודכן לאחרונה: 11.2.2026 / 10:20

הזמרת והשחקן קאלום טרנר מצאו את עצמם, בסיומו של ערב רומנטי, מוקפים בצלמי פפראצי מחוץ למסעדה בעיר האורות - והסיטואציה הסלימה במהירות

קויק: דואה ליפה בשמלה של פראגמו/lipathunder, טיקטוק

הזמרת דואה ליפה והארוס שלה, השחקן הבריטי קאלום טרנר, מבלים בימים אלו בפריז. מה שהיה אמור להיות ערב רומנטי במסעדה בעיר האורות הפך לסיוט של ממש, כשהשניים מצאו את עצמם ביציאה מהמקום מוקפים בצלמי פפראצי.

בתיעוד שפורסם ברשתות החברתיות נראה כי בני הזוג ביקשו מהצלמים מספר פעמים להפסיק, אך אלה המשיכו לצלם - ומהר מאוד המצב הידרדר לעימות לא נעים.

בסרטון נראה טרנר עומד מחוץ למסעדה וממתין לארוסתו, בזמן שהצלמים מתקבצים סביב היציאה ומתחילים לתעד. השחקן פנה אליהם בנימוס וביקש שלא לצלם, כשהוא חוזר ואומר למישהו שאינו נראה בפריים: "זה לא בסדר". למרות הבקשה, ברגע שדואה יצאה, המצלמות החלו להבהב.

עוד בוואלה

זה הזמן להזמין חופשה לקיץ הקרוב. וואלה טרוול >>

לכתבה המלאה

הזמרת נראתה נסערת ואמרה: "לא, לא, לא, אנחנו לא עושים את זה". בשלב מסוים משך טרנר את הקפוצ'ון מעל ראשו בזמן שניסו להתרחק מההמון. כאשר רכבם לא נראה באופק, בני הזוג אף שינו כיוון, אך הצלמים המשיכו לרדוף אחריהם. הדבר הגביר את תסכולה של דואה, שנשמעה צועקת: "אתם יכולים בבקשה ללכת מפה?"

המצב יצא משליטה עד כדי כך שאבטחת המסעדה נאלצה להתערב ולסייע לשניים.

מאוהבים וצמודים. דואה ליפה וקאלום טרנר/צילום מסך, instagram / dualipa

הזמרת בת ה-30 והשחקן בן ה-35 התארסו בדצמבר 2024, לאחר שנה של זוגיות צמודה שבמהלכה נצפו לא פעם מאוהבים במיוחד. נקווה שהתקרית הלא נעימה לא תעיב על האווירה הרומנטית בעיר האורות.

  • עוד באותו נושא:
  • דואה ליפה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully