דרמת החתונה של ברוקלין בקהאם היא המתנה שלא מפסיקה לתת. בנם של דיוויד וויקטוריה בקהאם טען שאמא שלו הרסה לו את החתונה כשעלתה לבמה לריקוד הראשון במקום כלתו ניקולה פלץ. תוך רגע, החל מסע מטורף לאיתור הסרטון האבוד, בקהאם הבן המשיך ללכלך ברשתות החברתיות, ואפילו דיג'יי טוני השמן שתקלט במסיבה סיפר על המבוכה שאפפה את הערב ואת היום שלאחר החתונה.
עכשיו, מארק אנתוני שהיה הזמר בחתונה וחבר קרוב של דיוויד וויקטוריה מספר איך הוא חווה את הדברים, ויש לנו הרגשה שברוקלין לא ישמח לשמוע את זה.
,"אין לי מה להגיד לגבי מה שקורה במשפחה", הבהיר אנתוני. "אני מכיר אותם שנים, עוד לפני שהילדים נולדו ואין לי מה להגיד על מה שקרה שם", טען.
ובכל זאת, זרק משפט אחד שמערער את כל גרסתו של ברוקלין חתן האירוע.
אנתוני סיבך את בקהאם הבן ותיאר מנקודת מבטו: "זה עצוב איך שהכל התגלגל - אבל זה רחוק מהאמת", אמר והתייחס לסיפור האימה שברוקלין מהדהד.
כחלק מההשמצות הלא חודלות של בקהאם הצעיר, הטיח בהוריו וטען, "הם מנסים בלי סוף להרוס את מערכת היחסים שלי עוד לפני החתונה - וזה לא הפסיק אחריה". עוד יותר מזה, טען ברוקלים שאמא ויקטוריה בעלת מותג אופנה הבטיחה לעצב את שמלת הכלה של ניקולה אבל ביטלה בדקה התשעים.
ככל שאור נוסף נשפך בסכסוך המשפחתי, נהיה מבלבל יותר ויותר האם מדובר בהורים שתלטנים, או שבכלל מדובר בניכור הורי כבד מצד ברוקלין.
