תשע שנים עברו מאז שיהונתן מרגי פרץ לחיינו כשהיה בגיל 17 בלבד. מאז הוא הספיק לכבוש את הבמות, המצעדים ואת לב המעריצות, וכעת, רגע לפני גיל 26, הוא מוציא אלבום חדש, בו הוא שר, בין היתר, על הקשיים שבחיים על הקו בין ישראל ללוס אנג'לס, וגם על מערכת היחסים שהוא מנהל בשלט רחוק עם אנה זק.
מרגי התראיין לפודקאסט של איתי סגל (מבית All in), וסיפר כיצד הוא וזק מצליחים לתחזק את הזוגיות שלהם, בזמן שהם נמצאים במדינות שונות וכשלכל אחד מהם יש קריירה תובענית: "הרבה יותר כיף ביחד, זה האמת. הרבה יותר כיף לחיות ביחד, זה הרבה יותר השאיפה, להיות בחיים האלה באופן כללי, להיות ביחד", והוסיף על ההתגברות על הגעגועים והפרידות: "מדברים על זה שיש לנו חיים שלמים, מנסים להשתמש בשכלי, מה שנקרא, בשביל כאילו רגע להשתיק את זה".
"משלימים עם זה שזה בסדר להיות עצוב מזה. זה בסדר גם שיש את זה, אבל גם יש את הצד השני, שכשנפגשים זה מדהים. אז יש את היתרונות והחסרונות. אני חושב שאם לא הייתי מסוגל לראות את שניהם, אז זה בכלל לא היה עובד", הוסיף.
הזמר נשאל מה יקרה ביום שבו יצטרכו לקבל החלטה לאן הולכת מערכת היחסים, וענה על כך: "אנחנו לא מרגישים שהמציאות מכריחה אותנו כרגע להחליט. אולי היא תכריח אותנו בעתיד, ואם כן אז נתמודד עם זה. כרגע חיים את הרגע. אנחנו מאוד מאוד אוהבים ומאוד נהנים, אז למה לשנות את זה? באמת לא רואה סיבה. ואם נגיע לרגע שצריך להחליט בו, אז אני בטוח שנעשה את ההחלטה הכי טובה. אנחנו פה להישאר, אנחנו לא פה לנטוש. נעשה את זה, נפתור את זה", ענה בביטחון.
על מערכת היחסים שמתנהלת באור הזרקורים שיתף: "זה לא פשוט אבל גם כיף. לצורך העניין עשיתי עכשיו פסטיגל עם אנה, איזה זוג עשה כזה דבר. זה מיוחד נורא, יש לזה את היתרונות של זה. זה שיש לנו את היכולת להבין אחד את השנייה, שאנחנו חווים את אותם החוויות, בין אם אנחנו עושים את זה ביחד או לא ביחד. זה מיוחד נורא כשאנחנו חווים את הדברים האלו ויכולים להבין איך את השני".
ואיך בכל זאת מצליחים להתגבר על הקשיים והמשברים כשנמצאים רחוק? "מערכת יחסים שהתפתחה בשלט רחוק מבוססת על חברות, יותר מאשר על כל דבר פיזי. ולכן, המערכת יחסים גם מבוססת על לשתף. אז זה גם באיזשהו מקום הופך להיות יותר קל, בניגוד למערכת יחסים שהיא לא בשלט רחוק, ואז יכול להיות שזה מבוסס יותר על הפיזי, וזה מוריד קצת מהחברות. האתגר יכול להיות אחר. אז יש את החיסון של המרחק, אבל גם יש את היתרון שאנחנו למדנו לדבר על הכל יותר, כי אנחנו בשלט רחוק".
