וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רני רהב מאיים על מרדכי דוד: "בפעם הבאה תקבל תביעה על הפרעה לדיפלומט במילוי תפקידו"

עודכן לאחרונה: 7.2.2026 / 17:44

אחרי העימות הקולני בין איש יחסי הציבור לפעיל הימין, הקרב ביניהם נמשך ברשת, כלל חילופי קללות ואיומים הדדיים ואזהרה אחת מפתיעה במיוחד: "בכל שדה תעופה יעצרו אותך"

העימות בין רני רהב למרדכי דוד/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

בערב יום חמישי האחרון הופרה שלוותם של סועדים באחת מהמסעדות, כשפעיל הימין והעבריין המורשע מרדכי דוד הגיע להפריע לאיש יחסי הציבור רני רהב, שישב באותה המסעדה. העימות בין השניים הדרדר במהרה למריבה קולנית, מלאה בקללות ואיומים הדדיים - שהמשיכו אחר כך גם לקרב ציוצים ברשת X (טויטר לשעבר).

בין אמירות כמו, "לך חפש מי ינענע אותך", "זבל מהלך על שניים", "שרץ פושע" ועוד ועוד פנינים, פעיל הימין התהדר בכך שחסם את איש יחסי הציבור, שהזהיר אותו: "לחסום אותי? בוא נראה אותך! בפעם הבאה תקבל תביעה על הפרעה לדיפלומט במילוי תפקידו ואז נראה אותך יוצא מהארץ לזרועות האינטרפול העולמי!!!".

דוד לא התרגש מהאיומים, צחק בחזרה וקיבל הבטחה מרהב: "תנסה אותי, בכל שדה תעופה יעצרו אותך!!!".

קרב הציוצים בין רני רהב למרדכי דוד/צילום מסך, X

נזכיר כי רהב הוא קונסול הכבוד של איי מרשל בישראל, תואר דיפלומטי שמדינה זרה מעניקה לאדם ממדינה אחרת, על מנת לייצג את האינטרסים שלה באותה המדינה. את התואר ממדינת האיים הקטנה, הממוקמת באוקיינוס השקט, קיבל רהב בשנת בסוף שנת 2007, מה שהקנה לו גם לוחית רישוי דיפלומטית והזמנה לאירועים רשמיים.

  • עוד באותו נושא:
  • רני רהב

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully