וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אייל המליץ עליה": הבייביסיטר מאיה זיו מבלה עם שדרן הרדיו המוכר

עודכן לאחרונה: 1.2.2026 / 21:05

שדרן הרדיו אליקו כהן הגיע להופעה של אייל גולן, ומצא בקהל לא אחרת מאת הבייביסטר של ילדיו של הזמר, מאיה זיו, שלא מזמן טסה איתו לשתי חופשות מעבר לים

אליקו ומאיה זיו בהופעה של אייל גולן/אינסטגרם eliko_91fm

אליקו כהן הוא שדרן רדיו עסוק מאוד, שמרבה להגיע גם להופעות של זמרים שונים, ובטח מהז'אנר המזרחי והים תיכוני, שכן הוא היה זה שקידם את חלקם הרבה לפני שזה נהיה המיינסטרים. אמש (מוצ"ש), הוא הגיע להופעה של אייל גולן באקספו, וכמו תמיד העלה סטורי שלו מראה שליטה מלאה במילות השיר, כשהפעם הייתה לצדו דמות מפתיעה - מאיה זיו, הבייביסטר של ילדיו של גולן.

אם השם עדיין לא מצלצל לכם מוכר, נזכיר כי זיו היא הבייביסטר של ילדיו המשותפים של גולן ודניאל גרינברג, שרק לאחרונה סיפרנו לכם על החופשה של השניים בלונדון, ללא הילדים, אותה ניסו תחילה להסתיר מעין התקשורת והרשתות החברתיות, לכאורה. מאז, הם כבר הספיקו לטוס שוב לחו"ל, הפעם עם ילדיו הגדולים של גולן, ליאם ואלין, ונתפסו יושבים צמוד במסעדות ובמשחק כדורגל.

אמש, כאמור, זיו בילתה בהופעה של הזמר, כפי שעשתה גם מוקדם יותר באותו השבוע בהופעה אחרת שלו, שם היא פגשה באליקו, שמיהר לעלות איתה סטורי בו כתב בהומור: "מצאתי ביייביסטר לקטנים שלי, אייל דווקא המליץ עליה".

מגיעה לכל הופעה? זיו/צילום מסך, אינסטגרם

נזכיר כי לשדרן הרדיו שני ילדים גדולים מנישואיו הראשונים, ובן נוסף בשם ג'ון, החוגג החודש יום הולדת שניים, אותו הביא שדרן הרדיו לעולם ביחד עם מי שהייתה בת הזוג שלו, לירז ארז, הצעירה ממנו -28 שנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully