התרגשות גדולה מאוד נרשמה אמש (ראשון) בבית משפחת הראל-מנשה, כשנועם ישראל, בנה הבכור של מנחת הטלוויזיה עדן הראל, התחתן עם בחירת לבו, רות גבאי.
החתן המאושר בן ה-22 הוא בנה הבכור של הראל מנישואיה הראשונים למוזיקאי אייל אייזנשטרוס. המנחה שיתפה בפוסט שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה על היום המאושר: "איך אפשר לסכם ארוע כזה?כמה דמעות, כמה התרגשויות, איזה שיא של רגע בחיים, לגדל ילד ואז לראות אותו נהפך לגבר, מקים בית בישראל. מזמור לתודה ,על כל החסד, כמה חסד… כלום לא מובן מאליו", ולא שכחה לסמן את המשאלה הבאה שלה: "ועכשיו עודד ואני מוכנים לשלב הבא, להיות סבא וסבתא!!!!".
כזכור, הראל ואייזנשטרוס היו נשואים לתקופה קצרה. בשנת 2005, היא הכירה את עודד מנשה, שנתיים לאחר מכן הם התחתנו והביאו לעולם חמישה ילדים משותפים. עם השנים, הם עברו הליך התחזקות יחד, והבן נועם, כאמור, הוא כיום תלמיד ישיבה, שהכיר את אשתו בשידוך.
לפני כשלושה חודשים, שיתפה המנחה בהתרגשות על אירוסיו של הבן, הלומד בישיבה: "לא הכינו אותי לאיך זה לחתן בן בכור.... אפשר להתכונן לזה?" והוסיפה: "פתאום כל זיכרון תופס משמעות אחרת, כל חוויה חקוקה לי בלב. כשנכנסת לישיבה לא האמנתי שמשם תצא לבית שלך. לכלה שלך. הנסיך שלי. הבכור שלי. מתחתן. אני מרוגשת ברמות שאין לי מילים לתאר. שהשם ישמח אתכם, יהיה איתכם ושנמשיך לחוויות חדשות יחד כולנו כמשפחה גדולה יותר".
