עונת "הכוכב הבא לאירויוזיון" של קשת 12 נמצאת בשיאה, וממש בעוד כשבוע יבחר סוף סוף הנציג שלנו לתחרות האירוויזיון שתתקיים השנה בווינה. אחד מאלו שינסו להגיע לשם, הוא מייקל הרפז, שעשה השנה קאמבק מרגש, קצת יותר מעשרים שנה לאחר שפורקה להקת הבנים האייקונית "היי פייב", בה הוא לקח חלק.
הערב (שלישי) הרפז יעלה לביצוע נוסף על הבמה במטרה לעלות עוד שלב בתחרות, ומי שהגיע ללוות אותו היה חברו הטוב ללהקה אייל דסאו. במהלך הריאיון לאסי ורותם, השניים חשפו פרט טריוויה מפתיע, שאמנם נחשף כבר בעבר, אבל ייתכן מאוד שפספסתם - מי שניסה את מזלו והגיע לאודישנים ללהקה היה לא פחות ולא יותר מיהודה לוי, שלא התקבל לבסוף - מכיוון שהיה בן 16 בלבד.
כזכור, להקת הבנים בה לקחו חלק : אמיר פיי גוטמן ז"ל, אייל שחר, מייקל הרפז, עידן יסקין ואייל דסאו פעלה בין השנים 1996-2000, והצליחה לגרור אחריה שלל מעריצים, ובעיקר מעריצות נלהבות. ב-2016, החמישה עבדו על מופע איחוד חד פעמי, אך בעקבות אשפוזו של גוטמן ז"ל דאז, המופע נדחה עד שלבסוף בוטל.
