תוכנית ריאליטי השידוכים "אהבה חדשה" של רשת 13 חזרה בשבוע שעבר עם העונה החדשה, וכבר מצליחה לעורר ביממה האחרונה סערה גדולה ברשת.
למקרה שפספסתם, במהלך הפרק של אתמול (שני), שודרה שיחת הפרידה שערכה ליה נגה, אושיית רשת שהגיעה לחפש אהבה בתוכנית, עם הבחור הראשון שהיא נתנה לו את ההזדמנות - דודי כהן. נגה החליטה להפרד מכהן, שניסה לשכנע אותה שוב ושוב שהיא עושה טעות.
השיחה של השניים עוררה שלל ביקורות מצד הצופים, שהתכווצו אל מול המסך וטענו כי כהן דחק בנגה באמצעות מניפולציות רגשיות לכאורה, והוביל אותה למה שנראה כמו התקף חרדה מתמשך לעיני המצלמות.
היום (שלישי), כהן נשאל על הסיטואציה הקשה והאם היה אומר דברים אחרת: "בדיעבד הייתי פועל יותר ברגישות ומדבר אליה יותר ברגישות, בסופו של דבר אני בחור רגיש", טען.
"הסיטואציה הזאת, הכניסה לתוכנית, שהיא לא תוכנית רגילה בכלל, היא יציאה מאזור הנוחות. זו סיטואציה שאתה סגור, עם מצלמות, וזו סיטואציה שאף אחד לא מכין אותך אליה", הוסיף.
