הצהרת כוונות? מפיקת האירועים ואשת העסקים אירית רחמים ובן זוגה, איש העסקים ירון תשבי, חזרו רק לפני כחודש זה לזרועותיה של זו - אבל נראה שהפעם זה לגמרי הולך לכיוון רציני.
רחמים, שתחגוג השבוע את יום הולדתה ה-52, ותשבי בן ה-54, נמצאים בימים אלו בארה"ב, ואף בילו יחד במסיבת השנה האזרחית החדשה של הנשיא טראמפ במאר א-לאגו. לוואלה סלבס, כידוע, יש עיניים בכל מקום, וכך נודע לה כי רחמים הסתובבה במסיבה כשטבעת יהלום ענקית ונוצצת על ידה - אותה היא קיבלה מבן זוגה יום לפני כן. ולמי שממש רוצה לדעת, מבירור קצר מדובר בטבעת יהלום ורוד 8 קראט, כזו שמחירה יכול להגיע למאות אלפי דולרים.
רחמים ותשבי מכירים כבר שנים רבות, אך מערכת היחסים ביניהם הפכה לרומנטית רק לפני כמה חודשים. השניים יצאו במשך ארבעה חודשים, עד הפרידה שלהם בחודש אוגוסט האחרון. לפני כחודש, הם החליטו לתת צ'אנס נוסף לזוגיות, וחזרו זה לזרועותיה של זו.
רחמים הייתה נשואה בעבר ליורם חזן, ולאחר מכן התחתנה עם כדורגלן העבר לירון בסיס, איתו הביאה לעולם שני ילדים משותפים. השניים התגרשו בשנת 2012, ושלוש שנים לאחר מכן היא החלה לנהל זוגיות עם איש העסקים עמוס לוזון. השניים היו יחד 8 שנים, עד הפרידה שלהם לפני יותר משנתיים. תשבי, שהשתתף בתוכנית "בואו לאכול איתי" של כאן 11, היה נשוי גם הוא בעבר וגם הוא אב לשניים.
