וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רינה מצליח פונה לעזרת הציבור: "רק רוצה לקבל את התמונה בחזרה"

עודכן לאחרונה: 30.12.2025 / 14:48

העיתונאית לשעבר, שפתחה השבוע פופ-אפ מרגש למכירת התיקים שהיא סורגת, פנתה לעזרת הציבור לאחר שתמונה שלה ושל אמא שלה נעלמה מהדוכן | כל הפרטים

רינה מצליח. ראובן קסטרו
רינה מצליח/ראובן קסטרו

העיתונאית לשעבר רינה מצליח, שפרשה לפני כשלוש שנים מעולם התקשורת, מצאה לאחרונה קריירה חדשה - כשהקימה מותג תיקים מעשי ידיה, הנושא את שמה. השבוע היא פתחה לראשונה חנות פופ-אפ בה היא מכרה תיקים שסרגה, אך אירוע מצער אחד הצליח לקלקל את ההתרגשות הגדולה.

מצליח שיתפה בפוסט שפרסמה בעמוד האינסטגרם שלה, שגבר אלמוני גנב מהדוכן תמונה שלה ושל אמה ז"ל שהיא הביאה אל הפופ-אפ: "כידוע לכם אתמול חוויתי חוויה מרגשת מאוד במסגרת השקת מותג התיקים שלי. כמו בכל רגע משמעותי ומרגש בחיי גם ברגע הזה היה חשוב לי להרגיש את אמא שלי איתי ועל כן בדוכן שהוקם הוצבה תמונה שלי עם אמי ז"ל".

"לצערי הרב *תמונה זו נגנבה מהדוכן* ע"י אדם אלמוני", המשיכה מצליח ופנתה לעזרת הציבור: "אני מצרפת את תמונותיו של האיש בתקווה שמישהו מכם מכיר אותו, אין לי רצון למצות איתו את הדין אלא רק לקבל את התמונה בחזרה. אודה לעזרתכם בשיתוף הפוסט, למקרה שיש מישהו אשר מכיר את האיש ויכול להשיב את התמונה.אפשר לפנות אלי בפרטי או להנהלת הקניון".

כאמור, מצליח פתחה השבוע פופ-אפ למכירת התיקים שהיא סורגת בעצמה. כפי שמקורבים סיפרו לוואלה סלבס, העיתונאית לשעבר למדה בעצמה כיצד לפתח את הפריטים, משלב הרעיון ועד לביצוע הסופי. כל ההכנסות ממכירת התיקים שסגרה מצליח הוקדשו לתרומה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully