וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קייטי פרי חוטפת אש: דורשת 5.5 מיליון דולר מחולה נפש בן 85

עודכן לאחרונה: 26.11.2025 / 14:26

כוכבת הפופ קייטי פרי מסרבת לוותר על עסקת נדל"ן מ-2020 ומכינה רשימת עדים עצומה - בזמן שהמוכר מאושפז במוסד פסיכיאטרי. בינתיים, גולשים רבים מאשימים אותה בניצול של אדם מבוגר וחולה

קייטי פרי. GettyImages
עוד נשמע אותה שואגת?/GettyImages

קייטי פרי שוב עומדת במרכז סערה, והפעם סביב בית אחד בסנטה ברברה והדרישה שלה למיליוני דולרים נוספים ממי שמכר אותו לה. פרי נמצאת זה ארבע שנים בקרב משפטי מול קרל וסטקוט, חייל ותיק בן 85 ששירת בצבא ארצות הברית, וכיום מאושפז במוסד פסיכיאטרי בעקבות דמנציה.

העסקה החלה ב-2020, אז חתמה פרי על רכישת הבית תמורת 15 מיליון דולר לאחר הצעה ראשונית של 13.5 מיליון. אלא שוסטקוט טען כבר אז כי היה תחת השפעת תרופות חזקות לאחר ניתוח גב, ולא היה כשיר משפטית בזמן החתימה. פרי מצידה סירבה לבטל את העסקה ועמדה על כך שהכול נעשה כחוק.

ב-2023 קבע בית המשפט כי פרי פעלה כדין וכי הבית שייך לה. אך הפרשה לא הסתיימה: כעת דורשת הזמרת לא פחות מ-5.5 מיליון דולר נוספים, בטענה שהבית הוזנח וספג נזקים כבדים בשלוש השנים מאז החתימה.

על פי טענותיה, מדובר בתיקונים בהיקף עצום, ואילו עורך דינו של וסטקוט מתנגד בחריפות. "זה הבית שקייטי פרי קנתה. היא לא זכאית לשיפוץ במסווה של תביעה על חשבון מר וסטקוט", כתב בתגובה הרשמית.

צוות ההגנה מזכיר כי מאז 2021 וסטקוט שוהה במוסד סיעודי לחולי דמנציה, ולכן לא ניתן לייחס לו אחריות מודעת להידרדרות הנכס. "ייתכן שבית המשפט קבע שמר וסטקוט חייב למכור את הבית, אבל לפני שהיא תשלם רק 9 מיליון מתוך 15 המוסכמים ותדרוש עוד מיליונים, מגיע לו זמן להתכונן למשפט מול הצבא החדש של העדים שקייטי גייסה".

בינתיים התדמית נפגעת/GettyImages, Jesse Grant

ואכן, פרי מתכננת להביא 25 עדים שיחזקו את טענותיה בדבר הזנחה ונזק לרכוש. שלב ב' של המשפט צפוי להיות טעון במיוחד, במיוחד כאשר הצד השני מאושפז ואינו יכול לנהל הגנה מלאה.

מאז שנחשפה הדרישה הכספית של פרי, הרשת סוערת. גולשים רבים מאשימים אותה בניצול של אדם מבוגר וחולה, ומבקשים שתגלה רגישות כלפי חייל ותיק הסובל מדמנציה. אחרים דווקא מזכירים שהחוק עומד לצידה ושהיא זכאית לקבל פיצוי אם אכן נגרם נזק לרכוש.

כך או כך, נדמה שהמאבק המשפטי עוד רחוק מסיום והפעם הוא כבר פוגע לא רק בכיסים, אלא גם בתדמית של אחת מכוכבות הפופ הגדולות בעולם.

  • עוד באותו נושא:
  • קייטי פרי

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully