וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הדוגמנית המצליחה חושפת: "ביטלו לי הגעה לאירוע בינלאומי גדול בגלל שאני ישראלית"

עודכן לאחרונה: 26.11.2025 / 12:01

הדוגמנית מישל גרציג, הנשואה לשוער הכדורגל המצליח טיבו קורטואה, קפצה לביקור קצר בארץ ושיתפה בקשיים בקריירה בעקבות המלחמה

מישל גרציג, צילומים לבושם החדשICON VEIL מבית המותג ג'ייד/יח"צ

הדוגמנית מישל גרציג מתגוררת כבר למעלה מארבע שנים במדריד, שם היא חיה עם בעלה, שוער הכדורגל טיבו קורטואה, בתם המשותפת וילדיו של קורטואה מנישואיו הקודמים. אבל אם נדמה לכם שהכל אצלה ורוד - מתברר שממש ממש לא.

גרציג הגיעה לאחרונה לביקור קצרצר בארץ לצורך צילומים שנעשו אתמול (שלישי) עבור הבושם החדש ICON VEIL מבית המותג ג'ייד, ושיתפה בקשיים שנקתלה בהם בקריירה שלה בעקבות המלחמה, כשממש לאחרונה היא קיבלה טלפון מהסוכנים שלה, שבישרו לה שההזמנה שלה לאירוע גדול בו הייתה אמורה להשתתף בוטלה, על מנת שלא לעורר פרובוקציות עקב מוצאה.

כאמור, הדוגמנית לא מתכוונת להשאר הרבה זמן בארץ, ומחר היא כבר תחזור למשפחתה במדריד ולבתה הקטנה אלי, שאם תדברו איתה בפלמית (השפה הרשמית בבלגיה) היא גם תענה, שכן אביה מדבר איתה בשפה הזו, לעומת אמה שמקפידה לדבר איתה בעברית. הכי קיבוץ גלויות.

מישל גרציג, צילומים לבושם החדשICON VEIL מבית המותג ג'ייד/יח"צ
מישל גרציג, צילומים לבושם החדשICON VEIL מבית המותג ג'ייד/יח"צ

כזכור, גרציג וקורטואה התחתנו ביוני 2023, בחתונה מפוארת שנערכת באחוזה בקאן שבריביירה הצרפתית. מי שחיתן את השניים היה גיא זוארץ. התמונות מהאירוע הנוצץ נמכרו למגזין ספרדי, בזמן שאורחי החתונה נדרשו להפקיד את הטלפונים הניידים שלהם ולא לצלם במהלך החתונה. בחודש ינואר לפני קרוב לשנתיים, השניים חשפו שגרציג בהיריון, ובאפריל 2024 נולדה בתם אלי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully