וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפאדיחה הענקית של צביקה הדר: "אין לי מושג איך זה קרה"

עודכן לאחרונה: 25.11.2025 / 13:27

מנחה הטלוויזיה והשחקן הוותיק, שבסך הכל תיכנן להפיץ את השיר החדש שהוציא הבן שלו, פתח בטעות קבוצה שהכילה את כל תעשיית הבידור בישראל - והבלאגן חגג

לצבי יש בעיה/ראובן קסטרו

כל אחד מאיתנו מכיר כנראה בן משפחה או קרוב כזה או אחר, שמדי פעם עושה פאדיחה באחת מקבוצות הוואטסאפ, שולח בטעות משהו שלא היה צריך להשלח או מטריל בטעות את כולם. אבל הפאדיחה שקרתה לצביקה הדר, שבסך הכל רצה לעשות פעולה פשוטה - מנצחת את כולם.

איש הטלוויזיה הוותיק בסך הכל ניסה לעשות סדר בטלפון שלו, וליצור רשימה של אנשי קשר להם הוא רצה לשלוח את הסינגל החדש שהוציא הבן שלו, סער. אבל מה שבפועל הוא עשה, זה לפתוח קבוצת וואטסאפ ענקית שהכילה מאות משתתפים מתעשיית הבידור המקומית - שהכילה כל שם של כוכב שאתם יכולים לחשוב עליו.

"איזה בושות, אין לי מושג איך זה קרה. רציתי לעשות לי רשימה של אנשים שאני רוצה להעביר להם את השיר החדש של סער. היו לי מלא כפולים, הטלפון נהיה עמוס, התחלתי לשים בצד את כל האנשים שאני רוצה שישארו, קראתי לזה קבוצה א', זה לעצמי היה אמור להיות ופתאום בום, נהייתה קבוצה", סיפר הדר את השתלשלות העניינים המשעשעת.

הוא המשיך וסיפר כי ניסה לתקן את הטעות ולמחוק, אבל זה כבר היה מאוחר מדי: "כולם הסתלבטו עליי, אבל האמת, מעז יצא מתוק. לא צחקתי ככה הרבה זמן".

לצערה של וואלה סלבס ושל רבים מהמשתתפים (ולשמחתם של אחרים), הקבוצה נמחקה אחרי שעתיים בלבד, וכל שנותר הוא צילומי המסך המצחיקים.

  • עוד באותו נושא:
  • צביקה הדר

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully