וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חודשיים אחרי החתונה: יוגב מלכה וג'וליה שחר בצעד מפתיע

עודכן לאחרונה: 23.11.2025 / 20:35

הזוג הצעיר, שהכיר בין צעד אחד לשני על רחבת הריקודים, הלך הפעם על צעד אחר לגמרי - ומפתיע במיוחד

יוגב מלכה וג'וליה שחר/אור גפן

לפני חודשיים בדיוק כוכב "נינג'ה ישראל" יוגב מלכה (26) וכוכבת "רוקדים עם כוכבים" ג'וליה שחר (34) עמדו מתחת לחופה, ונישאו זה לזו.

השניים, הכירו כזכור בתוכנית "רוקדים עם כוכבים", שם רקדו יחד, ועל אף הכימיה הברורה והשמועות, שמרו תחילה על הזוגיות שלהם מתחת לראדר, עד שחשפו אותה בשידור חי. לפני כשנה השניים התארסו, ובחודש ספטמבר האחרון הפכו את זה לגמרי לרשמי כשהתחתנו. כעת הגיע הצעד הבא ביחסים ביניהם ולא, לא מדובר על מה שאתם אולי חושבים.

לוואלה סלבס נודע כי השניים השקיעו מאות אלפי שקלים בסטארטאפ חדש - אפליקציית בריאות המבוססת על בינה מלאכותית. הזוג חברו לכוכב נינג'ה אחר, תומר כנען, וביחד הם פיתחו את אפליקציית CalBuddy, שמבצעת ניתוח תזונתי למנה מצולמת - או בקיצור, תצלמו לה מה אתם אוכלים - והיא כבר תגיד לכם מה הערך הקלורי של המנה. מיותר כבר לציין מי יהיו הפרזנטורים שלה, כן?

וואלה סלבס לא מבינה דבר בטכנולוגיה וספק גם לגבי הבינה שלה עצמה, אבל אם האפליקצייה תגרום לה להראות כמו הזוג המדובר - היא לגמרי בעד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully