וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרן פלס ביקשה מהגולשים לערוך לה תמונה בפוטושופ - והתוצאה הייתה קורעת

עודכן לאחרונה: 5.11.2025 / 11:40

הזמרת קרן פלס ביקשה את עזרת העוקבים בעריכת תמונה לאחר שהבגדים שלבשה בה נראו כמו דגל פלסטין. התוצאה הייתה קורעת במיוחד | צפו

קרן פלס במסיבת עיתונאים לאחר הצגת שיר האירוויזיון 2025/ראובן קסטרו

הזמרת ושופטת "הכוכב הבא" קרן פלס מצאה את עצמה השבוע בלב הסערה, לאחר שנודע כי כתבה שיר לקדם האירוויזיון היווני, בזמן שהיא משמשת כשופטת לבחירת הנציג הבא של ישראל לאירוויזיון. הרעש סביב הנושא היה בוודאי מספיק בשביל הזמרת, שיכלה למצוא את עצמה בסערה נוספת - אך הפעם דאגה למנוע את זה מראש.

פלס טסה בימים האחרונים להגשים חלום - לראות את זוהר הקוטב, תופעת הטבע הייחודית. כמו כל תיירת נרגשת, היא דאגה להצטלם, אך עשתה שתי טעויות משמעותיות - צולמה בתמונה אחת בלבד, ולא שמה לב לפני כן ללבוש, שנראה בתמונה כמו צבעי הדגל הפלסטיני, מה שיכל כנראה לגרור סערה נוספת ומיותרת סביבה.

הזמרת, שלא מחזיקה בצי של עורכי פוטושופ מיומנים ולא מיומנת בתוכנה בעצמה, כמו דמויות מוכרות אחרות שכולנו מכירים, פנתה לעזרת הגולשים בקבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" כאחת האדם, וכתבה בפוסט שפרסמה: "שלום, לפני כמה ימים הגשמתי חלום ויש לי רק תמונה אחת שתוכיח לילדים. הבעייה היחידה היא שהתלבשתי כמו אלפבה וגלינדה (ירוק זוהר ורוד בוהק) כדי להתחנף לזוהר וזה יצא פה, ביחד עם הצעיף הלבן, צבעים שהמבין יבין. תוכלו בבקשה רק לשנות לי את הצבע של חלק מהבגדים?".

הפוסט של קרן פלס בקבוצת "פוטושופ חכם"/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם"

התגובות לא איחרו לבוא, ובין הגולשים שהתפלאו לראות בקבוצה את הזמרת המוכרת, היו גם רבים שנענו לבקשתה - אך לא בטוח באופן לו היא ציפתה. חלק מהגולשים דאגו לסדר לה בגדים בצבע אחר פחות בעייתי, וחלק מהגולשים ניצלו את ההזדמנות (כמו שקורה לא פעם בקבוצה הזו), כדי ליצור תמונות משעשעות במיוחד לפלס - עם צעיפי קבוצות כדורגל, על רקע זוהר ארגוב, צעיף של ישראל ואפילו - ביחד עם שרה וביבי.

sheen-shitof

עוד בוואלה

קק"ל מעודדת לימודי אקלים באמצעות מלגות לסטודנטים צעירים

בשיתוף קק"ל

חבל שלא ביקשה משרה את עורכי הפוטושופ שלה/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" Liel Degany
בקרוב ביציע המזרחי?/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" Galit Kaslasi
נראית קצת שונה/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" Barak Golan
לא בטוח שזה באמת היה עובר שם בחו"ל/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" Idan Barazani
עם זוהר קצת אחר/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" Adir Doga
עיר האורות/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" Tal Hackam
free free קרן פלס/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" ליאור כהן
חברה אחרת/צילום מסך, קבוצת הפייסבוק "פוטושופ חכם" Shaul Alfiah

פלס עצמה זרמה עם הבדיחות בתגובות, ואף הגיבה בחזרה לחלק מהגולשים בהומור. על התמונה עם הצעיף של בית"ר לדוגמה הגיבה: "מקסים ומרגש", ולגולש שהחליף את פניה בזו של חברתה הטובה, מירי מסיקה, השיבה: "תודה אני נראית פה נפלא".

  • עוד באותו נושא:
  • קרן פלס

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully