העיתונאית וכתבת התחקירים של חדשות ערוץ 12 אדוה דדון, חגגה אתמול את יום הולדתה ה-37. אבל במקום לנצל את היום ולבלות כמו שצריך, במסיבה מפנקת או מסאז' בספה, היא חגגה את זה אחרת לגמרי - בהמתנה בחדר המדרגות, כשהיא אורבת לנוכל פוטנציאלי.
דדון, המגישה כידוע את סדרת התחקירים "הנוכלים", שיתפה סטורי בעמוד האינסטגרם שלה, בו הודתה לכל מי שברך אותה ליום ההולדת, והתנצלה שלא ענתה להם - זאת מכיוון שהייתה באמצע מרדף אחר נוכל במסגרת צילומי תחקיר: "זו הסיבה שאני לא עונה. אין כמו לבלות יום הולדת בהמתנה לנוכל. שיהיה לנו בהצלחה, אה?".
אבל אל דאגה, את היום היא אמנם העבירה בעבודה, אבל באותו הבוקר, בן זוגה השחקן ידין גלמן, דאג לה לחגיגה משפחתית ביחד עם אילן, בתה מנישואיה הראשונים לעיתונאי גלעד שלמור, ובנם המשותף יונתן. בפוסט שהעלתה עם תמונה לצד ילדיה ועוגת יום ההולדת שקיבלה כתבה: "תודה על מה שיש, ותודה עליכם. האיחולים והברכות שלכם חיממו לי כל-כך את הלב ונתנו לי אנרגיות עד לשנה הבאה". מזל טוב!
