וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דנה גרוצקי על הזוגיות אחרי הגירושין: "פחדתי להיות שוב בהרגשה של 'כלא'"

עודכן לאחרונה: 26.10.2025 / 20:45

מנחת הטלוויזיה, שהתגרשה לפני כשש שנים מבעלה הראשון ונשואה כיום למסעדן אסף ליס, חשפה בעמוד באינסטגרם שלה על המעבר מזוגיות פרק א' לפרק ב' - ועל החשש הגדול ביותר שהיה לה

דנה גרוצקי/צילום מסך, אינסטגרם danagrotsky

המגישה דנה גרוצקי (40), נמצאת בזוגיות כבר שש שנים עם בעלה, המסעדן אסף ליס, איתו הביאה לעולם שלושה ילדים. לפני כן, היא הייתה נשואה לחיים שטרן, זוגיות שהסתיימה בטונים צורמים במיוחד.

בסשן שאלות-תשובות שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה, גרוצקי נשאלה על המעבר מזוגיות פרק א' לזוגיות פרק ב': "איפה הכרת את אסף? תני טיפ לאיך יוצאים ממשבר וממשיכים הלאה למקום טוב יותר". בתשובה לכך, ענתה המנחה בכנות, כשהיא רומזת על התחושות שהיו לה ממערכת היחסים הקודמת: "הכרנו בשידוך בערך חצי שנה אחרי הפרידה מהגרוש שלי. עם כמה שאסף גבר מדהים והתאהבתי מהרגע הראשון, זה לא היה פשוט להכנס למערכת יחסים שוב. פחדתי. פחדתי להיות שוב בהרגשה של 'כלא'...".

"אבל!! כשיש פרטנר נכון, כזה שמכיל ואוהב ומקבל אותך כמו שאת בלי ניסיון לשנות או 'לעדכן גרסה' זוגיות יכולה להיות המקום הכי בטוח ובטוב. אז תהיי קשובה לעצמך. ואל תוותרי על השידוך הנכון עבורך", הוסיפה.

"הרגשה של כלא"/צילום מסך, אינסטגרם

כאמור, גרוצקי נישאה בשנת 2013 לשטרן, איתו הביאה לעולם את בתה הבכורה אלכס. אחרי כשלוש וחצי שנות נישואין השניים נפרדו, וניהלו מאבק גירושין ארוך וממושך שהסתיים סופית רק כשנתיים לאחר הפרידה. בעבר שיתפה גרוצקי, כי במהלך הנישואין הראשונים הרגישה בודדה ועצובה, וכי החליטה להתגרש לאחר שהבינה שהיא "רוצה לחיות אחרת".

במסגרת מאבק הגירושין, השניים ניהלו מלחמות סביב העסק המשותף שפתחו, המשמורת על הילדה המשותפת והדרישה מצד שטרן שגרוצקי לא תעלה תמונות עם פניה של בתם המשותפת לרשתות החברתיות - דרישה שמחזיקה עד היום.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully