וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי שכינה אותו "פח של זבל" - שר הביטחון מבטיח: "וידאתי שהצל יוזמן להופיע בפני חיילי צה"ל"

עודכן לאחרונה: 22.10.2025 / 20:33

לאחר שהראפר יואב אליאסי (הצל) טען כי צה"ל אוסר עליו להופיע בפני חיילים, תקף את שר הביטחון והבטיח לו ש"יפגשו בפריימריז", שר הביטחון הגיב לטענות, והבטיח שיוודא שהוא יוזמן להופיע בפני חיילי צה"ל

ישראל כ"ץ , יואב אליאסי (הצל). חיים גולדברג פלאש 90 / צילום מסך אינסטגרם, עיבוד תמונה
ישראל כ"ץ , יואב אליאסי (הצל)/עיבוד תמונה, חיים גולדברג פלאש 90 / צילום מסך אינסטגרם

הראפר ופעיל הימין יואב אליאסי (המכונה, "הצל") יצא ביממה האחרונה למתקפה חריפה נגד מפקדי צה"ל, חיל החינוך ושר הביטחון ישראל כ"ץ, בטענה כי גילה שנאסר עליו להופיע בפני חיילים.

לאחר שהבטיח כי הוא לא ישתוק בעניין הזה ואף יערב את עורך דינו בנושא, אליאסי פרסם כמה פוסטים בהם תקף את צה"ל ושר הביטחון, כשבין היתר פנה לשר כ"ץ ואמר: "שר הביטחון המהולל, הליכודניק הימני, זה שאתה נותן ככה לאנשים מהצד הפוליטי שלך שירמסו אותם ויסתמו להם את הפה ברמה הזאת רק בגלל שהדעות שלהם לא מתאימות לאנשים מסוימים, שזה דעות פרו צה"ל. ואם אתה נותן להם לרמוס אותי, גם אתה פח של זבל".

בפוסט נוסף שפרסם, שיתף הראפר את חשיפת ערוץ 14, כי צה"ל שילם כסף לאיש הפת"ח אשרף אל עג'רמי, שר האסירים לשעבר ברש"פ, על הרצאותיו בפני קציני צה"ל. בסיום הפוסט, הראפר איים לכאורה על שר הביטחון כי מעמדו בפריימריז יפגע: "מסתבר שלא למדנו כלום וישראל כ"ץ תמשיך לשחק אותה לא שמעתי לא ידעתי ניפגש בפרימריס".

הערב (רביעי), שר הביטחון ענה לטענותיו של הראפר, והבטיח כי יוודא שהוא יוכל להופיע בפני חיילי צה"ל: "וידאתי עם צה"ל שהזמר יואב אליאסי "הצל" יוזמן להופיע בפני חיילי צה"ל ככל אומן אחר בהתאם לנהלים המקובלים, ולעומת זאת תומכי טרור כמו שר האסירים לשעבר ברשות הפלסטינית שהיה ממונה על התשלומים למחבלים שביצעו פיגועים ורצחו יהודים - לא יורשו לעולם להופיע בפני חיילי צבא ההגנה לישראל", כתב כ"ץ בציוץ בעמוד ה-X (טוויטר לשעבר) שלו.

sheen-shitof

עוד בוואלה

חווית גלישה וטלוויזיה איכותית בזול? עכשיו זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

אליאסי עלה לא פעם לכותרות בעקבות דעותיו השנויות במחלוקת והמתקפה שלו כנגד פוליטיקאים ואמנים שונים. הוא נחשב למקורב לשר בן גביר, ולפני כשנה זכה לקבל דרגת קצונה ייצוגית על פועלו במסגרת כיתת הכוננות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully