וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כוכבת "האח הגדול" הגיעה עם בנה לבית החולים לאחר שכלב נשך אותו בפניו

עודכן לאחרונה: 22.10.2025 / 11:58

אושיית הרשת וכוכבת הריאלטי יוכי אפוליאון עברה אתמול רגעים מלחיצים במיוחד, אחרי שכלב נשך את בנה הצעיר בפניו: "הוא ניצל לי בנס"

יוכי אפוליאון מספרת על הכלב שנשך את בנה/צילום מסך אינסטגרם

אושיית הרשת ופיינליסטית "האח הגדול" יוכי אפוליאון, עברה אתמול שעות מלחיצות במיוחד, אחרי שבנה הקטן תיאו ננשך על ידי כלב בפניו, ונאלץ להתפנות לבית החולים לקבלת טיפול רפואי.

התקרית התרחשה אתמול (שלישי) בזמן שילדיה של אפוליאון היו עם הבייביסטר שלהם מחוץ לביתם. עוברת אורח עברה עם כלבה, וכשהבן הצעיר ניגש ללטף אותו, הכלב קפץ עליו ונשך אותו בפניו: "הייתה לנו פשוט חוויה מזעזעת. אני לא הייתי עם הילדים, הם יצאו פה עם האופניים ובייביסיטר, פה מחוץ לבית, וכנראה שהם ראו כלב, הם מאוד מאוד אוהבים כלבים, הם כל הזמן רוצים ללטף, היא (בעלת הכלב, ו.ס) התחילה להגיד 'הכלב זקן', או לא הספיקה להגיד, פשוט הכלב קפץ על תיאו".

"תודה לאלוהים שזה לא כלב גדול, והוא לא ננעל עליו, והוא ניצל לי בנס, בנס, בניסי ניסים, רק שלושה תפרים", המשיכה ושיתפה הכוכבת.

מפחיד מאוד/צילום מסך, אינסטגרם
אפוליאון ובנה תיאו/צילום מסך, אינסטגרם

אבל התקרית לא הסתיימה כאן. על אף המקרה המחריד של הדם שנזל מפניה של בנה, בעלת הכלב ברחה איתו, כך סיפרה אפוליאון. גם כשהצליחו לאתר אותה, היא לא הסכימה לספק פרטים מזהים עליה או על הכלב, כך לטענתה של הכוכבת: "מה שהכי כאילו מזעזע פה, זה שהבחורה עם הכלב שלה, ראתה שהילד שלי ננשך, ואני לא מעלה פה את התמונה, ולא את הסרטונים, כי זה פשוט מחריד, זה הכל דם, ודם, דם, טפטף על הכביש, והיא פשוט הלכה עם הכלב, פשוט ברחה עם הכלב, לקחה את הכלב שלה, וברחה".

"היא לא רצתה לתת פרטים, לא איזה סוג כלב, לא אם הכלב מחוסן, כלום, כלום, כלום, וזה גם לא סוג כלב, לא יודעת, מעורב כנראה, כאילו תומר אמר לי שהוא מעורב, אז הכלב מעורב, זה לא עכשיו פודל טוי או איזה פומרניין, ואולי היה ממש קטן כלב כזה, בינוני, אז היא התעצבנה, ולא רצתה לדעת את פרטים, לא איך קוראים לה כלום, כלום, כלום".

אפוליאון התקשרה למשטרה והזמינה ניידת, אך לטענתה גם השוטרים לא סייעו לה, סירבו למסור לה את הפרטים והפנו אותה למוקד המשטרתי לקבלת מידע: "אני לא יודעת מי הבחורה, אני לא יודעת איפה היא גרה, אני לא יודעת מה הכלב, אני לא יודעת כלום, והשוטר לא רוצה לתת לי כלום, ואני צורחת, אז הוא זורק את הטלפון, ואומר לי, אני לא מדבר איתך,זה השוטרים, אני לא מכלילה את כולם, אבל זאת החוויה שהייתה לי, וזה מחריד בעיניי, שילד, תינוק, ננשך, והשוטר אפילו לא נותן פרטים, אפילו לא אומר לי מה סוג הכלב, ואני צריכה להגיע לבית חולים".

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה fiber ושדרגו את חווית הגלישה והטלוויזיה בזול!

בשיתוף וואלה פייבר

"בנס הסתיים בשלושה תפרים"/צילום מסך, אינסטגרם
החלמה מהירה!/צילום מסך, אינסטגרם

הכוכבת נסעה עם בנה לבית החולים, שם הוא קיבל טיפול רפואי שהסתיים למזלם הרב בשלושה תפרים בלבד: "תודה לאלוהים שזה נגמר ככה, באמת, תודה לאלוהים, אין לי מה להגיד, הגומל, נס, נס, נס, שפשוט זה תפרים, ולא ננעל עליו הכלב ולא תלש לו את כל הפרצוף. גם לתיאו גם ככה יש פרצוף קטן מסכן של אימא".

"מה שצריך ללמוד מזה, זה שלא צריך ללטף כל כלב שרואים, שלא מכירים את הבעלים, ולא מכירים את הכלב. הילדים שלי מאוד מאוד רוצים כלב, ועכשיו אני קצת מרגישה רע עם עצמי, כי אולי כן הייתי צריכה לקנות להם כלב. ונראה, אני מקווה שלא יהיה לו טראומה, ואולי בסוף אני אקנה להם כלב קטן, פשוט שיהיה להם פה, ושלא יצטרכו לחפש כל הזמן כלבים אצל אחרים", סיימה הכוכבת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully