וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"לא איכפת לי": כוכבי "האח הגדול" עשו קעקוע משותף

עודכן לאחרונה: 21.10.2025 / 15:36

כוכבי העונה האחרונה של "האח הגדול", נתנאל דהאן ומאי ערב, החליטו להנציח את החברות שלהם ומה שעברו יחדיו בתוכנית - במהלך מסיבת יום ההולדת ה-26 של דהאן

נתנאל דהאן ומאי ערב. "לא איכפת לי"./צילום מסך, אינסטגרם netanel_chaki

הזמר נתנאל דהאן, שפרץ לתודעה הציבורית בעונה האחרונה של "האח הגדול", חגג אמש (שני) את יום הולדתו ה-26 במסיבה מושקעת במיוחד. בין החוגגים נצפו חבריו הקרובים מהבית המתוקשר, בהם מאי ערב, תהילה בריגה, מאור ברוכמן וגם הזוכה המאושר יובל לוי, שהגיעו לעשות שמח - וכמובן שגם החברים מתעשיית המוזיקה הגיעו לפרגן.

נתנאל דהאן מנציח את שירו המצליח על גופו./צילום מסך, אינסטגרם netanel_chaki
מאי ערב מתקעקעת. "לא איכפת לי"./צילום מסך, אינסטגרם tehilabriga

לצד האלכוהול ומגשי הפירות, הייתה גם עמדת קעקועים - ומשם הגיע הרגע המדובר של הערב: דהאן וערב החליטו לעשות קעקוע משותף. השניים, שנחשבו לחברים קרובים במיוחד בזמן שהותם בבית "האח הגדול", קעקעו יחד על הזרוע את המשפט "לא איכפת לי".

המסר, כך נראה, מסמל את התחושה ששניהם הביעו לא פעם במהלך שידורי התוכנית - שלא מעט הם נשפטים או לא מוערכים כפי שהיו רוצים, והקעקוע הוא אולי חלק מהדרך לשחרר את זה.

בנוסף, דהאן עשה קעקוע נוסף - שלוש קוביות קרח וכתר מעליהן, כמחווה לשירו המצליח "מלכת הקרח", שכבש את הרשת עוד לפני שהזמר יצא מהתוכנית והפך ללהיט שכל אחד מזמזם.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה פייבר ותהנו מאינטרנט וטלוויזיה במחיר שלא הכרתם

בשיתוף וואלה פייבר

"מלכת הקרח". עכשיו גם על הגוף שלו./צילום מסך, אינסטגרם _rose_tattooo
נראה טעיםםםם. עוגת יום ההולדת של נתנאל./צילום מסך, אינסטגרם netanel_chaki

כזכור, דהאן עזב את בית "האח הגדול" לאחר 66 ימים בלבד, ולא בגלל בחירת הקהל - אלא כי החליט שהוא לא יכול להמשיך. לאחר העזיבה אמר: "הרגשתי שהחוויה הזאת מתחילה לסגור עליי. מרגיש שבימים האחרונים שלי בבית האח התחלתי לאבד את עצמי". מה שהוא לא ידע - זה שהוא עומד לצאת לקהל אוהדים אוהב, בעיקר בגלל "מלכת הקרח".

בנוסף, בסוף חודש שעבר נודע כי דהאן נמצא בזוגיות חדשה עם יוצרת התוכן ליאור נחשוני, והשניים כבר הספיקו לבלות יחד בחופשה זוגית באילת. עכשיו נותר רק לתהות - האם גם איתה הוא יעשה קעקוע משותף?

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully