וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"בשארית כוחותיי": מיכל הקטנה משתפת בתחושות מבית החולים

עודכן לאחרונה: 12.10.2025 / 14:44

כוכבת הילדים עברה סוף שבוע לא פשוט לאחר שהתמוטטה ופונתה באמבולנס לבית החולים. כעת היא משתפת את תחושות האישיות ממיטת האשפוז: "כואב לי לדבר ולבלוע"

מיכל הקטנה בבית החולים עם ילדיה/צילום מסך אינסטגרם

כוכבת הילדים מיכל ויצמן, או כפי שהיא מוכרת לכולם, "מיכל הקטנה", מאושפזת בימים האחרונים בבית החולים, לאחר שהתמוטטה בעקבות דלקת גרון חריפה. אתמול (שבת) דיווחה ויצמן לעוקביה על אשפוזה, והיום (ראשון) שיתפה בעמוד האינסטגרם שלה את התחושות ממיטת בית החולים.

"הגעתי לבית החולים אחרי שהתמוטטתי באמבולנס", כתבה. "‏היום אני לומדת שוב שגם כשנופלים, האהבה שמסביב היא הכוח הכי גדול לרפא. אני שוכבת במיטה בבית חולים עם דלקת חריפה בגרון, כואב לי לדבר ולבלוע, אבל אני עטופה ביחס חם ובטיפול מסור מהרופאים והאחיות. אני מתחזקת לאט לאט. תודה לכולם, וסליחה שאני לא מצליחה לענות לכולם. בשארית כוחותיי אני מדברת עם הילדים שלי ודואגת להם. בקרוב אחזור לבמות לשמח אתכם!".

מיכל הקטנה משתפת בתחושות מבית החולים/צילום מסך, אינסטגרם michalhaktana

לפי דבריה מאתמול, ההתמוטטות הגיעה לאחר כמה ימים בהם לא הרגישה טוב. "יומיים לא הרגשתי טוב, חשבתי שזה רק עומס, שינה קצרה מדי, לחץ, עוד יום צפוף מדי", סיפרה. "בלילה הכאבים התגברו ולא הצלחתי להירדם, עד שבסוף התמוטטתי והגעתי למיון. משם סדרת בדיקות, ועכשיו אני מאושפזת, לוקחת רגע לנשום, להירגע ולהקשיב לגוף שלי שביקש ממני לעצור".

ויצמן גם שיתפה ברגעים מרגשים עם ילדיה, בהם שיחות עם בנה ליאו שנשאר בבית עם אחיו הקטנים, ואף פרסמה תיעוד של ביקור המשפחה בבית החולים.

כזכור, כפי שפורסם לראשונה בוואלה סלבס, בשנה שעברה התגרשה מיכל מבעלה לשעבר, איש העסקים ניר ויצמן, לאחר 25 שנות זוגיות. מאז היא מגדלת לבדה את ששת ילדיהם, ומשתפת לא אחת בקשיים ובאתגרים שבלגדל משפחה גדולה לבד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully