וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אריאנה גרנדה שוב נגד טראמפ ומצביעיו - הצוות שלו עקץ בחזרה

עודכן לאחרונה: 30.9.2025 / 13:46

אחת הזמרות המצליחות בעולם, אריאנה גרנדה, שיתפה באינסטגרם פוסט עוקצני על נשיא ארה"ב ומצביעיו ועוררה סערה. בבית הלבן החליטו לא לשתוק - אולי כי זו ממש לא הפעם הראשונה שהזמרת פותחת את הפה שלה

אריאנה גרנדה ודונלד טראמפ. רויטרס/ Amy Sussman,GettyImages, עיבוד תמונה
גרנדה נגד טראמפ. ״האם אתם מאושרים יותר?״./עיבוד תמונה, רויטרס/ Amy Sussman,GettyImages

אריאנה גרנדה, שהיא ללא ספק אחת הזמרות המצליחות בעולם - שוב מוצאת את עצמה בכותרות, ולא בזכות סינגל חדש או הופעה שהשאירה את הקהל המום.

הזמרת בת ה-32 שיתפה בסטורי באינסטגרם פוסט נוקב שבו היא הציגה דברים של מאט ברנשטיין, שטען כי תומכי נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, לא קיבלו כל שיפור ממשי מאז חזרתו לבית הלבן. בפוסט נכתב: "האם המחירים בסופר ירדו? האם הביטוח הרפואי נעשה זול יותר? האם איכות החיים שלכם השתפרה? האם אתם מאושרים יותר?".

הסטורי ששיתפה אריאנה גרנדה/צילום מסך, אינסטגרם arianagrande

הפוסט לא עצר שם, והזכיר גם את מדיניות ההגירה של טראמפ, שלדבריו גרמה לקרעים במשפחות, את ההתמודדות הקשה של הקהילה הטרנסית עם אפליה, ואת החשש מפגיעה בחופש הביטוי. גרנדה אמנם לא הוסיפה מילה משלה, אבל עצם השיתוף מטעם כוכבת בסדר גודל כזה הספיק כדי להצית סערה ברשתות החברתיות - וגם בבית הלבן.

בקרבת טראמפ לא נשארו חייבים - דובר הממשל, קוש דסאי, עקץ את גרנדה עם התייחסות לשירה המפורסם ואמר: "שמרי את הדמעות שלך, אריאנה…הנשיא טראמפ פתר את המשבר הכלכלי שהשאיר ביידן והוא מוביל השקעות אדירות". בהמשך אף רמז בעוקצנות לנושא מחירי כרטיסי ההופעות, כרמיזה לעיסוקה של כוכבת הפופ והמחירים שהיא גובה.

בכוח לשלם יותר?

עוברים עכשיו לוואלה מובייל ונהנים מ-4 מנויים ב100 שקלים

לכתבה המלאה

בווידאו:נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לאחר תקיפת ארה"ב באיראן, 22 ביוני 2025/רויטרס

למי שפספס, זו ממש לא הפעם הראשונה בה גרנדה יצאה נגד נשיא ארה"ב. בחודש יוני האחרון, היא תקפה את הנשיא כשהחליט להצטרף לישראל במלחמה מול איראן ואף לתקוף ישירות. אז היא בחרה לשתף את ציוצה של המחוקקת הדמוקרטית אלכסנדריה אוקסיו-קורטז, שכתבה: "ההחלטה ההרסנית של הנשיא להפציץ את איראן ללא אישור היא הפרה חמורה של החוקה ושל סמכויות הקונגרס בנוגע להכרזת מלחמה. הוא פעל באימפולסיביות והסתכן בהתחלת מלחמה שעלולה ללכוד אותנו לדורות. זוהי עילה מוחלטת וברורה להדחה". כמו שעשתה כעת, השיתוף של גרנדה הראה בדיוק איפה היא עומדת בסוגיה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully