אושיית הרשת הישראלית, נטע צ'רנר, שיתפה היום (ראשון) עם עוקביה חוויה יוצאת דופן - ביקור בבית של לא אחרת מאשר פריס הילטון, באירוע גדול ומרשים.
צ'רנר העלתה סרטונים מתוך האירוע המיוחד שהתקיים באחוזה המפורסמת - הקירות הצבעוניים, האווירה הססגונית והמוני אנשים נהנים. הסרטון הראשון הגיע כבר ברחבת הכניסה כששיתפה: "אני בבית של פריס הילטון".
בהמשך, היא צילמה את הילטון עצמה כשהיא עוברת בין האורחים ומפגינה נוכחות, כהרגלה. צ'רנר כתבה: "טוב אני ממש לידה. היא בת 44 כן? יש לה אנרגיות של בת 12".
מעבר לתמונות והסרטונים, צ"רנר שיתפה גם במחשבותיה תוך כדי החוויה: "אני בן אדם שכל כך נהנה להתבונן. התבוננתי בה וכל מה שעבר לי בראש זה איך אנשים חיים מציאויות שונות לחלוטין... הבחורה פשוט חיה את החיים, משתוללת, עושה פאן, עושה מה שבא לה - ומלידה. איזה כיף לראות מישהו נהנה ככה מהחיים!.
כך, לפחות לערב אחד, נטע צ'רנר נגעה בתהילה ושיתפה את עוקביה מקרוב בחוויית הבילוי לצד אחת הדמויות האייקוניות של עולם הבידור - פריס הילטון.