העונה שלא האח הגדול סיפקה הכל מהכל, אהבה דרמות, ריכולים ולא מעט ריבים. אחד הזכורים הוא בין דרור (דרורה) קליר לשלי אבינשטיין, שאולי הודחה ממש בתחילת העונה, אבל הספיקה לקבל על הראש מדרורה - שבאחת המריבות כינה אותה "פרה שמנה".
בהמשך, לאחר שגם קליר הודח מהבית, הוא התעקש על כך שהוא אינו מתנצל על האמירה השנויה במחלוקת, אך לאחר זמן מה חזר בו: "מתנצל מהלב", אולי בעקבות הביקורות הרבות שקיבל, כמו זו של כוכבת "המירוץ למיליון", אוולין חיימוביץ' שכתבה: "נראה לך שאם אם אתה יושב עם טובי הגייז בישראל זה נותן לך את הלגיטימציה להשתלח כמו הומואית רעה ולחזור על מילים מגעילות ונמוכות?".
לאחר ההתנצלות שלי הבהירה כי זה לא מספיק בכדי לחפר על מעשיו. ואתמול (רביעי), השניים נפגשו ומה שחשבנו שאין מצב שיקרה, קרה. קליר ואבנשטיין התחבקו, התנשקו ואף העלו תמונה משותפת קבל עם ואינסטגרם. נמתין לפיצוץ הבא.
אולי אפילו נראה על המסך פיצוץ נוסף בין השניים מוקדם מהצפוי, כשבשבת הקרובה ישודר משדר מיוחד ברשת 13, מתוך בית "האח", שבו הדיירים ישבו לסגור חשבון אחד עם השני. מי שלא יקח חלק בפרק הוא ארז איסקוב, שכאמור עדיין יושב שבעה על סבתו - שהלכה לעולמה כשנדרסה בערב הגמר בו יצא איסקוב במקום השני.