וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הספינה שוקעת": בתו של גדעון סער תוקפת את הממשלה

16.9.2025 / 15:09

השחקנית אלונה סער לא חוסכת בביקורת כלפי הממשלה והעומד בראשה: "הספינה שוקעת, הגענו בדיוק לאן שהלכנו. אל דאגה, יש עוד יותר נמוך להגיע וגם לשם נגיע. ממשלה ששונאת בני אדם"

גדעון סער ובתו אלונה סער. פייסבוק, צילום מסך
גדעון סער ובתו אלונה סער/צילום מסך, פייסבוק

השחקנית אלונה סער, בתו של שר החוץ גדעון סער, לא חסכה היום (שלישי) בביקורת כלפי הממשלה והעומד בראשה, רה"מ בנימין נתניהו, לאחר הנאום על הבידוד המדיני שהפיל את הבורסה ועורר סערה ציבורית גדולה.

"הספינה שוקעת", כתבה סער. "הגענו בדיוק לאן שהלכנו. אל דאגה, יש עוד יותר נמוך להגיע וגם לשם נגיע. ממשלה ששונאת בני אדם".

על הפעולה הקרקעית שהחלה בעזה, כתבה סער: "ושוב מנצלים את תחושת הנאמנות של חיילים למדינה ולצוותים שלהם כדי לשלוח אותם להילחם. אבל בעבור מה? בעבור מי? מה נשיג עכשיו שלא השגנו בשנתיים לחימה? כדי לכבוש עוד שטח? שטח שנצטרך לפנות מגופות של חיילים צעירים, חטופים מורעבים וילדים עזתים כדי להתיישב בו? לא רוצים לקבור יותר, רוצים לחיות".

בנימין נתניהו/פלאש 90, מרים אלסטר

גם הזמר והיוצר בן ארצי תקף את ראש הממשלה, כשכתב: "אדם ארור אחד מחזיק את כל המדינה בביצים. מפקיר את החטופים ובני משפחותיהם לסבלם, מושך את המלחמה עד אין קץ. לוקח את כולנו לתהום".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully