וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מני אסייג מתפוצץ על עלמה זק: "צפונבונית נפוחה וכאובה"

עודכן לאחרונה: 10.9.2025 / 13:18

התסריטאי והפובליציסט יצא במתקפה חריפה נגד צמד השחקנים, לאחר שבפודקסט "לך תחפש" דיברו השניים על "ביביזם" והשתמשו במילים קשות: "הרקבון נמצא עמוק אצלך ואצל אהובייך"

עלמה זק ומני אסייג. פלאש 90, משה שי/ ראובן קסטרו, עיבוד תמונה
עלמה זק ומני אסייג/עיבוד תמונה, פלאש 90, משה שי/ ראובן קסטרו

ביום שני האחרון, שיתפנו אתכם על השיחה בין השחקנים, עלמה זק ויוסי מרשק, בפודקסט "לך תחפש", אותו מנחה מרשק. ואם חשבתם שמה שהם אמרו שם על מי שמוביל את המדינה יעבור בשקט - תחשוב שוב.

אתמול (שלישי), פרסם התסריטאי והפובליציסט, מני אסייג, שלא ידוע כמי ששומר בבטן, פוסט תוקפני מאוד בחשבון שלו ברשת ה-"X". הפוסט כמובן, הופנה נגד עלמה זק ויוסי מרשק.

אז לאחר שזק אמרה: "עכשיו אני אומרת לעצמי - יהיה פה רע מאוד. מה עם הילדים? והעולם עכשיו שונא אותנו, גם אם נחליף אותם, הרקבון והחולאים הם כבר כל כך מושרשים". אצל אסייג, שכמו שאפשר להבין - המילים האלו לא עברו חלק בגרון.

בפוסט ארוך שפרסם כתב אסייג: "הגברת מיואשת ואיבדה לגמרי את האופטימיות, בגלל הרקבון שלדבריה הותיר פה מן הסתם הביביזם". וחשבתם שזה ייעצר כאן? מיד לאחר מכן הוא ירה: "אז תקשיבי צפונבונית נפוחה וכאובה - כבר מזמן תמו הימים שאנחנו מחשבנים לטיפוסים כמוך, למי ששותפה לתכנית הכי גזענית, הכי אנטי חרדית, הכי אנטי יהודית, הכי אנטי מתנחלית והכי מסיתה".

גם המראיין יוסי מרשק לא יצא נקי: "זה רגע לפני התפילה הנוצרית בהחזקת הידיים עם המראיין האולטרה שמאלן יוסי מרשק לימים טובים יותר, כלומר לימים בלי ביביזם וביביסטים", כתב אסייג, והוסיף בהמשך: "דמעות התנין התל אביבי המיוחס לא מרשימות אותנו. הרקבון נמצא עמוק אצלך ואצל אהובייך הקפלניסטים החוליגנים, הברברים, המופקרים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully