אין אחד שלא יודע שגל אוחובסקי ואיתן פוקס יחד כבר לא מעט שנים. אבל כעת, אחרי כמעט 40 שנים יחד - הגיע הזמן גם לעשות את זה רשמי ומוסדי.
הזוג עשה כבר מסיבת חתונה לפני 25 שנים כש"הומואים עוד לא יכלו להתחתן", וכעת השניים החליטו להינשא - בישראל. כזכור, לפני 15 שנים הזוג חווה משבר והחליט להיפרד, אך כעבור זמן מה חזרו והנה - עכשיו ישנה עוד חותמת לאהבתם.
בפוסט שהעלה אוחבסקי סיפר על מיסוד היחסים: "היום זה 37 שנה שאנחנו ביחד. אין קונץ פטנט, הכל עבודה קשה ובעיקר ההבנה שזה האדם שאיתו אתה רוצה לחלוק את חייך. זאת המשפחה שבנית. כשהלכנו למשרד הפנים להירשם, הפקידה החמודה הסתכלה ואמרה: 'אבל אתם לא נשואים כבר איזה מאה שנה?', איתן הביט בה במבט נוקב: 'לפני 25 שנים עשינו מסיבה גדולה, שהייתה כאילו חתונה, רצינו, אבל אז הומואים עוד לא יכלו להתחתן'. היא עשתה פרצוף של מי שנתפס על חם: 'אוי נכון, אני כל כך מצטערת על זה. מסדרת לכם את הנייר בשנייה'".
אחרי 37 שנים: גל אוחובסקי ואיתן פוקס התחתנו
עודכן לאחרונה: 24.8.2025 / 15:10