וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלה איילון מגיבה למאי ערב: "רק אישה עם חוסר ביטחון יורדת על אישה אחרת כדי להעצים את עצמה"

עודכן לאחרונה: 22.8.2025 / 10:42

אחרי שדיירת "האח הגדול" אמרה שלדוגמנית אלה איילון יש גוף מכוער (אבל פנים יפות), כעת איילון מגיבה על כך - והיא ממש לא נשארת חייבת

מאי ערב , אלה איילון. רן יחזקאל, אור גפן, עיבוד תמונה
מאי ערב , אלה איילון/עיבוד תמונה, רן יחזקאל, אור גפן

דיירת "האח הגדול" מאי ערב (שוב) נמצאת במרכזה של סערת רשת, די משעשעת, לאחר שקטע שלה מדברת על הדוגמנית אלה איילון ואומרת כי לדעתה לאיילון יש "גוף מכוער" הפך לוויראלי, וכעת גם הדוגמנית עצמה לא נשארת חייבת - ומגיבה לה על כך.

כאמור, אתמול (חמישי) ברשת החל לרוץ הקטע בו הדיירים שוחחו על "הישרדות", התוכנית בה השתתפה איילון, ושירז אמרה כי היא "דוגמנית מטורפת". בתגובה לכך, ערב ענתה "אבל הגוף שלה מכוער" ולאחר מכן הוסיפה, "יש לה את הפנים הכי יפות שראיתי".

הקטע המדובר הגיע גם לאיילון, שלא התרשמה כנראה מהמחמאה על הפנים שלה, והגיבה לדברים: "קמתי לטרפת של הודעות. קודם כל זה בדיחת השנה. דבר שני, כל גוף הוא גוף יפה וכל הנשים יפות".

אלה איילון מגיבה למאי ערב/צילום מסך, אינסטגרם
אלה איילון מגיבה למאי ערב/צילום מסך, אינסטגרם

"רק אישה עם חוסר בטחון יורדת על אישה אחרת כדי להעצים את עצמה! לעומת אישה עם בטחון עצמי שתפרגן לאישה אחרת", המשיכה איילון והוסיפה, בהתייחס לאמירה קודמת של מאי על הדוגמניות של ויקטוריהס' סיקרט: "אני מתה על אלה שיושבות בסלון, צופות בתצוגה של ויקטוריה סיקרט אוכלות פופקורן ויורדות לבנות הכי פצצות בעולם על הגוף".

עכשיו נשאלת השאלה - האם בהפקת "האח הגדול" ירימו את הכפפה ויכניסו אל הבית את איילון למשימה?

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully