וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הסלבס לוקחים חלק ביום השיבוש: "יותר חשובים מהכל"

עודכן לאחרונה: 17.8.2025 / 13:03

הרחובות נחסמו, עסקים לא נפתחו והסלבס הצטרפו. יום השיבוש שמתקיים היום זכה לתמיכה רחבה גם מהכוכבים - שלא נשארו אדישים ולקחו חלק בזעקה למען החטופים

מאיה ורטהיימר משתפת כי היא שובתת ועל התחושות שלה/צילום מסך, אינסטגרם mayawertheimer

היום (ראשון) ישראל עצרה נשימה. "יום השיבוש" יצא לדרך הפך במהרה לדבר החשוב ביותר - גם עבור הכוכבים הגדולים בביצה המקומית. הכבישים נחסמו, עסקים לא נפתחו ואין מישהו שמרגיש גדול יותר מהרגע הזה.

מי שאף פעם לא חוששת להשמיע את קולה היא מאיה ורטהיימר, שתפסה רגע מהיומיום שלה כדי לשתף בתחושות. היא סיפקה סוג של מונולוג אישי על תחושת חוסר האונים מול הממשלה ועל הצורך לצעוק: "אני הולכת לשבות, אוקיי? אני חושבת שהממשלה שלנו צריכה לשמוע אותנו, והיא לא שומעת אותנו לצערי הרב. ואם יש משפחות חטופים שנגד השביתה הזאת, אני באמת רוצה לדעת. זו סולידריות חברתית - זה המעט שאנחנו יכולים לעשות אחד עבור השני".

בר רפאלי מביעה תמיכה בשביתה/צילום מסך, אינסטגרם barrefaeli
יובל שרף ביום השיבוש/צילום מסך, אינסטגרם yuvalscharf46

גם הדוגמנית הבינלאומית, בר רפאלי, הביעה סולידריות עם משפט קצרצר, אבל כזה שחדר ישר ללב: "אתם יותר חשובים מהכל. הכל יכול לחכות, לא אתם. מחכים לכם בבית".

השחקנית יובל שרף העלתה סרטון מהרחוב שבו נראים המפגינים שובתים וכתבה: "להחזיר את החטופים עכשיו. להחזיר את החיילים והמילואמיניקים. ולהפסיק את המלחמה!". היא לא הסתפקה בסיסמאות וקראה לכל אחד למצוא דרך להפגין סולידריות - כי לדבריה, "השינוי בידיים שלנו".

sheen-shitof

עוד בוואלה

זה כל כך טעים ופשוט: מתכון לבננות מקורמלות

בשיתוף חברת גליל

עדי אשכנזי ביום השיבוש/צילום מסך, אינסטגרם adi.ashkenazi
עדי הימבלוי קוראת להשבת החטופים/צילום מסך, אינסטגרם adihimelbloy

הקומיקאית והשחקנית עדי אשכנזי הצטרפה גם היא לקריאה, כשניסחה את מה שהרבה מאוד מרגישים: "היום כולנו עוצרים ומפגינים סולידריות, ברצון לחיות חיים עם אופק - עצירת המלחמה, החזרת החטופים".

הדוגמנית והשחקנית, עדי הימלבלוי, שאמש שיתפה סרטון זוגי עם בן זיני מחו"ל, לא נתנה לחגיגות האישיות להסיט את הפוקוס. היא העלתה תמונה בה רואים את הסיכה הצהובה של החטופים וכתבה: "את כולם. עכשיו".

אייל שני מודיע כי ישבות ולא יפתח את המסעדות/צילום מסך, אינסטגרם eyaltomato

השף אייל שני, לקח את המחאה צעד קדימה. הוא הודיע לעוקביו כי עסקיו לא ייפתחו היום: "זה לא על ימין וגם לא על שמאל, אלא על הפנים שלנו והפנים של המדינה האהובה שלנו". שני הזכיר שלדאוג לחטופים והחזרתם הם ערך עליון לקיומה של המדינה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully