וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארז טל חושף: מה גרם לו להתפנות לבית החולים תל השומר?

14.8.2025 / 15:36

לרגל סיום העונה של התוכנית "מה באמת קרה שם", ארז טל מתיישב על כס המרואיין ומשתף את דני קושמרו ביום שבו הגיע לבית החולים עם חשש להתקף לב: "הרגשתי רע מאוד, היה לי לחץ בחזה"

ארז טל בתוכניתו "מה באמת קרה שם". קשת 12, צילום מסך
ארז טל בתוכניתו "מה באמת קרה שם"/צילום מסך, קשת 12

מחר (שישי) ישודר הפרק האחרון לעונה זו של התוכנית "מה באמת קרה שם" בהגשת ארז טל (קשת 12). לרגל תוכנית הסיום החגיגית החליף טל כסא והתיישב על כס המרואיין, כשמי שהופקד על ההגשה ועל השאלות היה מגיש "אולפן שישי", דני קושמרו.

במהלך התוכנית, חזר טל לימיו הראשונים כמנהל התוכניות של ערוץ 2, תפקיד אותו קיבל כשהיה בן 30 וקצת, וללחץ הכבד שהביאה איתה המשרה הבכירה. "חודש לפני תחילת השידורים הגעתי לתל השומר", שיתף טל. "הייתי בטוח שזה התקף לב. הרגשתי רע מאוד, היה לי לחץ בחזה. הגעתי לתל השומר, אני זוכר את הרופא שבדק אותי, רוסי גדול כזה, 'אתה עובד קשה?', אני אומר לו, כן. 'אז תנוח'".

ארז טל ודני קושמרו בתוכנית "מה באמת קרה שם"/קשת 12

לשאלה אם שקל להתפטר, הודה טל כי אכן התפטר, אך התפטרותו לא התקבלה מצד ההנהלה: "התפטרתי. הוא אמר לי 'אתה לא יכול להתפטר. קח יומיים חופש'. לקחתי יומיים חופש וחזרתי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully