לפני כשבוע הודיע נשאר צרפת עמנואל מקרון כי צרפת תכיר במדינה פלסטינית בחודש ספטמבר הקרוב. במהלך סוף השבוע, פרסם ארגון הטרור חמאס שני סרטונים מחרידים של החטוף אביתר דוד, בהם הוא גווע מרעב, כחוש ונאלץ לחפור את קברו. שני האירועים הללו עוררו את זעמה של אשת העסקים והמנחה מעיין אדם, שיצאה בעקבות כך למתקפה חריפה נגד מקרון.
בסטורי שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה, אדם פנתה תחילה לקהל העוקבות שלה: "תסתכלו על הילדים שלכן רגע, תדמיינו שלוקחים לכן אחד, דמיינו ששמים אותו בצינוק ומרעיבים אותו. תזכרו איך אתן מרגישות כשהילד שלכן רעב וטורף את האוכל ויש לכן שלווה פתאום".
"אין לנו פריווילגיה למגוון דעות, ולא לפוליטיקה ולא לכלום. אם הילד הזה ימות אנחנו נישא את האשמה לעד. נתנו לו למות, צפינו בו גוסס, והסטנו מבט. ערב תשעה באב עלינו לוותר על הכל, להחזיר אותם הביתה ואחר כך למחוק את עזה, את החמאס, להשמיד כל זכרון מהם", קראה אדם, שכזכור, איבדה את אחותה הצעירה מפל ז"ל בטבח במסיבת הנובה ב-7 באוקטובר.
בסטורי שלאחר מכן, היא העלתה את תמונתו של נשיא צרפת ותקפה: "הדם על הידיים שלו ושל החברים הצבועים שלו, ושל כל העולם המעוות הזה. תומכי טרור בחליפה, רעים וטיפשים". עוד הוסיפה על רקע שיר המחאה "לא השמעתי את קולי": "כל מי שלא משמיע את קולו שידע - שיבואו לקחת גם אותו".