הילדה שבתמונה גדלה והתחנכה בחולון ובגיל 13 חוותה אירוע קשה עם פטירתו של אביה. כבר בתחילת שנות ה-90 השתתפה בקלטת ילדים מצליחה ומהר מאוד חתמה אצל אחד הסוכנים המצליחים בישראל. בשנת 2001 קטפה את המקום הראשון בתחרות הדוגמנות "נערת פלפל" בתוכנית של דודו טופז ואת תפקיד המשחק הראשון שלה עשתה בשנת 2004 כשהייתה בת 20.
מהר מאוד הבינו כולם שמדובר בבחורה מוכשרת והתחלנו לראות את הפרצוף שלה בכל מקום. היא לקחה חלק בסדרות המצליחות ביותר של תחילת שנות ה-2000 ותמונות שלה בהלבשה תחתונה כבשו את כל המגזינים ושלטי החוצות. נו, אתם בכיוון?
אז כן - מדובר בעדי הימלבלוי, הדוגמנית והשחקנית שכבר שני עשורים מופיעה על המסכים של כולנו. גדלנו עליה ב"שמינייה", התאהבנו בה ב"האלופה", רצינו לשיר איתה בפסטיגל ולהיות זבוב על הקיר של הסטודיו בזמן צילומי קמפיין בהשתתפותה.
כיום, היא מוצאת את עצמה בעולם הרשתות החברתיות במקביל לעולם הדוגמנות והמשחק, ואי אפשר לפספס אותה כשהיא נכנסת לחדר. השמועות על הזוגיות עם בן זיני החלו להתבהר, והשניים אפילו סוף סוף העלו תמונה זוגית ראשונה יחד. האם מדובר בזוג הכי לוהט של הביצה?