דיירת "האח הגדול" זכתה בתחילת החודש ברכב חדש מהניילונים, לאחר שיובל בחר בה כזוכה במסגרת משימה בה דיירי הבית התבקשו להחליט למי הם מעניקים רכב חדש. הערב (שני) זכתה שני שוב במסגרת משימה, והפעם בחמישים אלף שקלים שיכנסו היישר לחשבון הבנק שלה. אם בפעם הקודמת הדיירים פרגנו ושמחו בשביל שני, הפעם הזכייה שלה עברה להם פחות חלק בגרון, והאווירה בבית מתוחה.
המשימה שהתקיימה היום היא משחק בסגנון "שאלת מיליון הדולר". כל דייר קיבל מזוודה ופתח אותה בחשאי. רק לאחד מהם היו באותה מזוודה 50 אלף שקלים. אם אותו דייר, במקרה הזה שני, הצליח לשמור זאת בסוד - הוא זוכה בכל הסכום.
כחלק מהניסיונות לחשוף את מי שמחזיק בכסף, ביקשו הדיירים אחד מהשני להישבע. כל דייר נשבע במשהו או במישהו שיקר לו, והדיירים הבינו משני שהיא נשבעה בילדים שלה. אלא שהיא מצידה טענה בהמשך כי בשום שלב לא אמרה 'אני נשבעת בילדים שלי' וכי הדיירים הם אלה שהבינו אותה לא נכון.
שווי הזכיות של שני עד כה הוא מעל 200 אלף ש"ח לפני מס. הדבר עורר זעם בקרב הדיירים, כשחלקם הימרו כי הטעות הזאת תעלה לה בעלייה במדרגות ובתואר הדיירת האחרונה.