בזמן שכולנו במתח מי יגיע לגמר, ואם נלך יותר רחוק - מי יהיה זה שיכבה את האור בבית האח הגדול ויצא כזוכה הגדול, הדר שירי, שזכתה במקום הרביעי בעונה הקודמת של "האח" כבר לגמרי חושבת על הצעד הבא, כך גם הזכיינית "רשת".
לוואלה סלבס נודע, כי בשבועות האחרונים "רשת" העלו הילוך בחיפוש אחר אלו שיככבו על המסך שלנו כש"האח הגדול" יגמר, כשבקרוב תגיע עוד עונה של תוכנית השידוכים "אהבה חדשה".
בין כל אלפי הנבחנים, הגיעה גם אחת שכולנו מכירים כאמור, הדר שירי, שעד לא מזמן כלל לא התאימה לפורמט - כי היא חבקה זוגיות קצרה עם כוכב הטיקטוק, אור לאון. אבל כשזה הסתיים, היא החליטה שהגיע הזמן לנסות בריאלטי נוסף ואולי גם לצאת משם מאוהבת.
אז נכון, הצדדים עדיין לא חתמו על שום דבר, אבל אם יגיעו להסכמות (לפי מה שוואלה סלבס יודעת, ברגע שיוצע הסכום הנכון הכל ייסגר), אנחנו נראה את שירי בדייטים ואולי גם מוצאת אהבה.
מרשת 13 נמסר: לא מתייחסים לתכניות בשלבי הפקה ופיתוח