במהלך צילומי הסדרה "אוףרוד", רותם סלע וליאור רז שוחחו על האופן בו בנותיהם המתבגרות מתלבשות. אחרי שרז שיתף כי הוא מעיר לבתו כשהיא לבושה חשוף מדי, נזפה בו סלע: "אני רוצה שהיא תחגוג את הגוף שלה, שתעוף על הגוף שלה, שבמוח שלה בכלל לא יהיה איך ההוא יסתכל עלי? זה אתה מכניס לה לראש. בחיים שלך אל תעיר לילדה שלך על איך שהיא מתלבשת, בטח בגיל הזה".
הדברים של סלע ממשיכים לעורר שיח ומחלוקת ברחבי הרשת. בתחילת השבוע אברי גלעד אמר כי הוא מעדיף שבתו תתלבש בצניעות ושיתף כי מסר לבתו 'אל תשדרי מה שאת לא רוצה'. כעת נעמה קסרי, הזוכה הגדולה בגמר "הישרדות" ובעלת קליניקות לטיפולי אסתטיקה, יוצאת גם היא נגד דבריה של סלע: "הלוואי שהיינו יכולות ללכת בעירום ואף אחד לא היה פונה אלינו ואף אחד לא היה מציק לנו - אבל זה לא המצב. לשבת ולחכות שכל אחד יחנך את הבן שלו לא להתקרב לבת שלי זה כמו לחכות שיהיה שלום עולמי. אני גם רוצה שיהיה שלום עולמי, אבל אין. אני גם רוצה שלא יהיו אנשים רעים, אבל יש".
כתבו לי 'גם את אל תלכי עם חשוף, ואולי יחשבו שאת רוצה'. יש הבדל בין בנאדם בוגר בן 47 לבין ילדה בת 13, שאין לה את הכלים ואין לה את היכולת הנפשית להתמודד עם מישהו שמתבלבל וחושב שהיא משדרת משהו אחר. למה אני צריכה להעמיד את הילדה שלי במצב כזה בגיל שלה? אני לא מתחברת למראה הזה. לחוף הים הולכים עם בגד ים, אבל לבית הספר או ביום יום את לא צריכה ללכת כל כך חשופה. לא קשור לצניעות. אני לא חושבת שפמיניזם זה ללכת עם תחתונים וחזיה ברחוב. זו דעתי וככה אני מחנכת את הילדות שלי. שכל אחד יעשה מה שטוב לו".