קשה עד בלתי אפשרי להתעלם מהפרידה הקשה של יוצאי "האח הגדול" אברהם אקלום וספיר בורגיל. השניים אמנם לא הספיקו לחגוג אפילו שנה אחת כזוג נשוי, אבל כמות האייטמים על הפרידה שלהם יכולה להספיק לשנים שלמות של רכילות. כזכור, השניים נפרדו אחרי שרבו בזמן חופשה משותפות ביוון, ומאז הם לא מפסיקים לשתף על הזוגיות הלא מוצלחת שחוו.
אם בכל זאת אתם צריכים את תקציר הפרקים הקודמים, נזכיר כי זמן קצר לאחר החופשה שהתפוצצה בורגיל הגיעה אל תחנת המשטרה, והגישה תלונה כנגד אקלום שאף קיבל צו הרחקה ממנה ומהעיר באר שבע, שם התגוררו. לאחרונה, השניים הגיעו אל בית המשפט עבור הדיון הראשון בעניינים, ועל אף שהשופטת ייעצה להם לשמור על מרחק הדדי ולהוריד את גובה הלהבות, לא נראה שזה כל כך הולך להם.
בורגיל טענה כי אחרי החופשה, אקלום הגיע אל ביתם המשותף ולקח בגדים וחפצים ששייכים אליה מהארון. הוא, בתגובה, טען כי היא החליפה את המנעול של הדלת, ומנגד היא הציגה הוכחות כי החלפת המנעול בוצעה אחרי שהוא לקח לה פריטים מהארון לכאורה.
בימים האחרונים אקלום פתח ערוץ מיוחד בחשבון האינסטגרם שלו, שם הוא מעלה מדי יום האשמות חמורות כלפי בת הזוג שלו לשעבר, חברה הטוב ליאל קוצרי, ואח שלה שניר בורגיל.
אז מה היה לנו עד כה? אקלום האשים את ספיר ומשפחתה כי הם לקחו ממנו כספים, חפצים שהוא רכש עבור הבית המשותף והרכב שהוא קנה. במהלך סוף השבוע, זה עלה עוד שלב כשתקף שוב את בת הזוג שלו לשעבר בטקסט ארוך שכתב.
"אתם לא יודעים מה אני עובר ועברתי גם כשחייכתי. פעם היינו אנחנו, מותג, אהבה, משפחה", פתח אקלום וגרם גם לנו לרגע התבלבל ולחשוב שמדובר בזוג שנמצא איתנו כבר שנים רבות בתעשייה: "העולם ראה אותנו מחייכים, מצלמים, יוצרים. אבל מאחורי העדשה, משהו התחיל להתפרק. לאט. שקט. הרסני".
"בגדול, קמתי כל בוקר להחלם על אהבה. באמונה עיוורת שהיא עוד חיה. עד שהבנתי שאני נלחם לבד. היום אני לא מחפש רחמים. אני מספר את הסיפור שלי כי יש כאן עשרות אלפים שרוצים לשמוע כל אחד מהסיבה שלו, שנשארו נאמנים לאמת".
אקלום המשיך והאשים: "עברתי בגידות לא רק רומנטיות, גם בנאמנות, באמון, במה שבנינו יחד. אבל מכל התרסקות בחיים למדתי שצריך לקום. הפכתי את הכאב שלי לדלק. את הבגידה לשיעור. את השתיקה לעוצמה.
אחרי שהודה לעוקבים שלו, אקלום המשיך ורמז על הזוגיות שלו ושל בורגיל: "יום יבוא ואו שאמחק הכל מכאן או שאני אהפוך את זה להרצאה על זוגיות רעילה, על תלונות שווא, על עולם של כסף, על גירושים מכוערים, על 'התעשייה', על השקרים, על לחיצות ידיים, על תאוות בצע ואולי אולי גם על אהבה".