קצת יותר משבוע עבר מאז שמאור ברוכמן הודחה מבית "האח הגדול", וכבר אפשר להגיד שהבית לגמרי לא נראה אותו הדבר. ברוכמן, שהייתה ללא ספק הדיירת הבולטת בבית, עוררה לא מעט אמוציות בקרב הצופים, ואף הובילה למאות של תלונות על בריונות ואלימות מילולית מצדה.
אבל אם תשאלו אותה, מתברר שמדובר בעריכה מגמתית בלבד. הדיירת לשעבר העלתה סטורי לעמוד האינסטגרם שלה, בו סיפרה למה היא בוחרת להתמודד בהומור עם התגובות, ומה הטענות שלה כלפי העריכה: "אני מקבלת מלא הודעות על איך אני לוקחת את הכל בהומור. אז אני אסביר. מדובר בתוכנית טלוויזיה שהיא ערוכה בטירוף, וזה גם מתחלק לשניים, אוקיי? מי שצפה בערוץ 26 מת עליי, ומי שצפה בפרקים שונא אותי".
"מה שמדגיש את מה שאני אומרת, שמדובר בעריכה שהיא עריכה מגמתית. אני לא כועסת על ההפקה, כי אני מבינה שמדובר בתוכנית טלוויזיה, והם באו לעשות טלוויזיה והכל בסדר. אני חושבת שאנשים צריכים להבין שזה נורא נורא ערוך. הם יכולים להראות מה שהם רוצים", המשיכה והוסיפה: "אם יש קטע אחד מהמם שלי, וקטע אחד שבו אני כועסת, אז הם בוחרים להראות רק את הקטע שבו אני כועסת, ולא את הקטע היפה שלי, כי זה פשוט לא מסתדר עם העלילה. הם הגדירו אותי מראש, מסתבר, כרשעית של הסדרה, וזה מה שהם רצו להראות".
על אף שבזמן שהיא הייתה בבית האח היו לא מעט תגובות וסיפורים שרצו ברשת בנוגע להתנהלות שלה בחיים האמיתיים, ברוכמן המשיכה וטענה: "בואו רגע ניכנס לפרופורציה. תוכנית טלוויזיה, הכל נורא נורא ערוך, זה לא איך שאני בחיים האמיתיים שלי. זו הסיבה שאני לוקחת הכל בהומור, גם כי יש לי הומור עצמי גבוה, וגם כי אני באמת יודעת מה היה שם, אוקיי?".
"אז מה שהם בחרו להראות זה לא כל מה שהיה שם, בסדר? מספיק להראות איזשהו קטע אחד שלי, ולהוסיף קצת מוזיקה דרמטית, והופ, המכשפה של הסדרה. באותה מידה הם יכלו לקחת קטעים טובים שלי, ולהראות גם אותם, אבל הם בחרו שלא לעשות את זה. אז פרופורציות".
העוקבים לא ויתרו לברוכמן, וככל הנראה ענו לה שעל אף שמדובר בעריכה, בסופו של דבר המילים עצמן יצאו מהפה שלה. גם על כך היה לה מענה: "נכון, אלו דברים שאני אמרתי, אבל לא יודעים מה קדם למה, נכון? אני ירדתי לפסים אישיים, כי זו הדרך שבה אני תוקפת בחזרה, אוקיי? אתם לא יודעים מה היה לפני, אז די לשפוט. אתם לא ראיתם מה אמרו לי לפני, כי לא הראו מה אמרו לי לפני".
"הסברתי שהיה נוח להוציא אותי בצורה הזאת, אוקיי? גם לי יש את הנקודות הרגישות שלי, ושפוגעים בהן, אז ככה אני מגיבה. אם אומרים לי משהו עליי, או על הילדים שלי, זה יכול להיות מלא נקודות רגישות שלי, שבחרו לא להראות אותם, בסדר? כי עוד פעם, כמו שאני מסבירה, זה לא יתכתב עם העלילה. אז נכון, אני אמרתי, אבל אתם לא יודעים מה קדם למה", לטענתה.