התסריטאי ודייר האח הגדול לשעבר אורי גרוס יצא הבוקר (חמישי) למתקפה כנגד אבנר נתניהו, בנו הצעיר של רה"מ בנימין נתניהו, במחאה על הסכומים ששולמו על אבטחתו במשך חמש שנים.
"עובדה מהנה", כתב גרוס. "בחמש שנים, שבחלקן למד באנגליה, שילמה המדינה 11.42 מיליון שקלים מהארנק שלכם בגין הוצאות אבטחתו של אברהם המובטל הלוזר, גור חזירים ומלצר במיל' בקפה דובשנית". את המידע, כך ציין גרוס, הוציא מהערך של נתניהו (אותו כזכור ניסה בעבר אבנר עצמו להוריד), בויקיפדיה.
הפוסט של גרוס זכה למאות תגובות. בין היתר נכתב: "וזה עוד הילד היותר מוצלח", "הוד מעלתו", "משפחה מאוסה", "נמאס לממן את המשפחה הזאת, שיעופו לנו כבר מהחיים" ו"כולנו משלמים מזונות".
כזכור, נתניהו היה אמור להינשא בחודש שעבר לזוגתו עמית ירדני, אך החתונה נדחתה בעקבות המלחמה מול איראן והוראות פיקוד העורף. רה"מ אמר לאחר מכן כשנכח בבית החולים סורוקה, שנפגע במטח הכבד מאיראן: "יש מחירים אישיים במלחמה, בני אבנר ביטל חתונה. רעייתי גיבורה".